banner240
banner237
banner238

Sedat Özbakır adaylığını açıkladı.

Sedat Özbakır yerel seçimler öncesi Arsin Belediyesi için Ak Partiden Aday Adaylığını açıkladı. 

Özbakır adaylık açıklaması; Sayın İlçe Başkanım partimizin saygı değer mensupları Sayın STK temsilcileri arkadaşlarım, sevgili basın mensupları,  hanımefendiler beyefendiler hepinizi Allah'ın selamı ile selamlıyorum. Partimizin bütün kademelerinde bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş olan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis üyelerine Belediye personeli arkadaşlarımıza İlçe Kadın Kollarımıza İlçe Gençlik kollarımıza kısacası davamıza hizmet eden bütün arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarını sunarken bu hizmet kervanında yol almış rahmeti rahmana kavuşanlara Allah'tan rahmet diliyorum.

1983 yılında Arsin'de doğdum. İlk-ortaokulu Arsin'de lise öğrenimini Araklı'da lisansımı Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme  fakültesi eğitimini tamamladım. Askerlik görevimi Osmaniye ilinde kısa dönem er olarak yaptım 1999-2014 yılları arası ilçemiz Fındıklı Belediyesi'nde Mali Hizmetler biriminde muhasebe sorumlusu olarak çalıştım. 2014 yılından bugüne kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde muhasebe şefi olarak çalıştım.

Neden Aday Oldum 

Marka Belediyeciliğin öncüsü liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kervanında sorumluluk alarak ekibim ve arkadaşlarımla beraber ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Belediyeciliğin Üstadı Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın hizmet kervanında yer almak bizlere gurur verecektir. İlçemize hizmet amacıyla çıktığım bu yolda eğitim camiası, STK çalışmaları ve Belediyecilik alanındaki bilgi birikimimi ülkemizin tamamına hizmet olarak yansıtmak istiyorum.

15 yıl görev yaptım. Belediye geçmişim 4 yıllık eğitim camiası ve 15 yıllık STK çalışmalarında çocukların gençlerin kadınların engellilerin,  orta yaşlıların ve yaşlıların istekleri ve talepleri ve düşüncelerini analiz ederek projelere nasıl dönüştürüleceğini somutlaştırdık.  Yaptığımız çalışmalar ve uyguladığımız projeler le başta İlçe Merkez olmak üzere 36 mahallemizin alt yapı, üst Yapı, imar, ulaşım, sosyal kültürel ve tarımsal alanda partimizin 2023 ve 2071 Vizyon hedeflerine hazırlamak için aday adayı oldum. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilçemiz güzel yatırımlar ve hizmetleri almıştır. Marka Belediyeciliğin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu ilkeler ve gösterdiği hedefler doğrultusunda bu hizmetleri daha ileriye getirmek için var gücümüzle çalışacağız bugüne kadar görev aldığım  Belediyesi geçmişim, eğitim camiası geçmişim ve birçok alanda başarılı çalışmalara ve projeler ürettiğim STK’larda belirleyici olarak roller aldım. İlçemizin her Mahallesi'nin bütün ihtiyaçlarını biliyor ve daha yaşanılabilir örnek bir ilçe olması için var gücümüzle çalışmak için aday adayı oldum.

4 yıl kurucu olduğum Genç Arsin’liler Derneği'nde Başkanlık yaptım. 2 yıldır Türkiye Gençlik Vakfı Arsin İlçe Başkanlığı görevini yaptım.  15 yıllık STK  geçmişimizle köy okulları projesi  5 İşletme ve 5 kitaplık projesi engelliler için geri dönüşüm projesi, çocuk hakları projesi, kitap kardeşliği projesi, kariyer sohbetleri, resim yarışması, şiir yarışması, Şehit Eren Bülbül hatıra ormanı, yaz okulu programları gibi ülkemizin kurum ve kuruluşları mahalle ve en ücra köşesine kadar gönül olarak hizmet ederek imza attık.

Kuruluşundan bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş olan taş üstüne taş koyan ve ahirete göçmüş olan bütün büyüklerimize rahmet diliyor hizmet maksadıyla yola çıkmış olan değerli arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber