banner240
banner237
banner238

Taksicilerin şiddeti artıyor... Uber aracını kurşunladılar!

İstanbul küçükçekmece'de akşam saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi, durdurmak istediği Uber aracının sürücüsü durmayınca arkasından ateş açtı. Saldırı sonrası minibüse 4 kurşun isabet ederken,  yolcu olmayan araçta sürücü yara almadan kurtuldu.  


Olay Küçükçekmece'de akşam saat 18:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre isminin Yunus Emre olduğu öğrenilen Uber sürücüsü, kullandığı 34 YJ 1389 plakalı minibüsü ile müşteri beklemek için Halkalı istikametine hareket etti. Sürücücü Kanarya Mahallesi'nden geçerken, bir anda kimliği belirsiz bir kişi aracı durdurmak istedi. Sürücü durmayıp yoluna devam edince, şüpheli minibüse arkadan ateş açtı. Sürücü bir anda panikleyerek Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü'ne giderek aracının kurşunlandığını söyledi. Polis ekipleri de sürücüyü ifadesini almak üzere Kanarya Polis Merkezi'ne götürdü. Bu sırada da polis ekipleri saldırıya uğrayan minibüs üzerinde detaylı olay yeri çalışması yaptı. 

ARAÇTA 4 KURŞUN

Polis ekipleri yaptığı inceleme sonucunda minibüsün arka bagaj kapağında 3, araç içindeki koltukta da bir mermi girişi tespit etti. Polis ekipleri sürücüden aldığı bilgiler doğrultusunda  şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Saldırıdan yara almadan kurtulan sürücü daha sonra polis merkezinden ayrıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

UBER şoförleri ile taksi şoförleri arasındaki gerilim mahkemeye de taşınmıştı. Dün ve bugün yaşanan saldırıların ardından açıklama yapan Taksiciler Odası yetkilileri, UBER sürücülerinin mahkemeyi etkilemek için algı operasyonu yaptığını ileri sürdü. UBER yetkileri ise uzun bir süredir devam eden fakat kendilerinin aldırış etmediği tehditlerin artık saldırılara döndüğünü iddia etmişti.

KADIKÖY'DE MÜŞTERİ GİBİ ÇAĞIRIP DÖVDÜLER

İStanbul Kadıköy Rıhtım Caddesi üzerindeki bir grup taksici gece saatlerinde UBER araçlarını çağırdı. Müşteri bildirimi ile UBER araçlarını tenha bir yere çağıran taksiciler sürücüleri darp etti. Darp edilen UBER sürücüleri 3 taksiciden şikayetçi oldu.

OTOGARDA 10 TAKSİCİ AYNI ANDA SALDIRDI

İstanbul 15 Temmuz Şehitler Otagarı'na çağırılan UBER aracının şoförü, araçtan indiği anda 10 civarında taksi şoförünün saldırısına uğradı. Duyarlı taksiciler UBER şoförünü kurtardı. Toslu, kendisine saldıran taksicilerden şikayetçi oldu.

KADIN MÜŞTERİLER ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA

Yine İstanbul'da bir taksi sürücüsü, içerisinde yolcu olan UBER şoförüne saldırdı. Bıçakla aracı çizen ve tekmeleyen taksi şoförü, kadın yolcuların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Uber şoförü, aracını taksi şoförünün üzerine sürerek saldırıdan kurtuldu. UBER'deki kadın yolcular korku dolu anlar yaşadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber