banner240
banner237
banner238

Terlemeden Büyüyen Çocuklar Projesi tamamlandı
Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği (TSFAD) tarafından gerçekleştirilen “Terlemeden Büyüyen Çocuklar Projesi” kapsamında düzenlenen turnuvada dereceye giren takımlara ve projeye katkı verenlere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. Proje kapsamında 15 yaş altındaki 340 lisanssız çocuğun katılımı ile futbol turnuvası düzenlendi. Kaybolmaya yüz tutan mahalle maçları geleneğini yeniden canlandırmak, çocukları internet ortamından alıkoyarak sporla tanıştırmak ve sosyalleşmelerine ortam hazırlamak amacıyla gerçekleştirilen proje bugün icra edilen kapanış programıyla son buldu. 
GÜMRÜKÇÜOĞLU: BU PROJENİN 
ADINI DUYUNCA HEYECANLANDIM 
Zorlu Gran Otel’deki ödül töreninde katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, topluma hizmet eden böylesi güzel ve anlamlı projelere destek vermeye devam edeceklerini kaydetti. “Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Nurettin Balaban’dan projenin adını duyduğum an heyecanlandım” diyen Gümrükçüoğlu şunları söyledi: “Buradaki mümtaz topluluk Trabzon’un, Trabzonspor’un futbol insanı yetiştirmeye, genel olarak spor insanı yetiştirmeye ne büyük destek verdiğini gösteriyor. Sayın Balaban bu projeyi bizlere getirdiğinde ‘elimden ne geliyorsa destek vermeye hazırım’ dedim ve destek olmaya gayret ettik. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Sayın Valimiz bu projeye en büyük desteklerini sundular. Tüm bunların yanında en büyük destek katılımcılarımız, geleceğimiz olan gençlerimiz, onların anne ve babalarıdır. Bu projeyi hazırlayan ve uygulayan herkesi hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Bu tarz projelerin devamında imkânlarımızın her zaman bu tarz kuruluşlarımızın emrinde olduğunu ifade ediyorum.”
“Terlemeden Büyüyen Çocuklar Projesi” ödül töreninde Başkan Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Trabzonspor eski Başkanı Özkan Sümer, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, TFF Bölge Temsilcisi Serdar Bali, spor insanları, katılımcı öğrenciler ve aileleri hazır bulundu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber