TGC'YE 10 OCAK ZİYARETLERİ
10 Ocak Gazeteciler Cemiyeti günü sebebiyle Trabzon Gazeteciler Cemiyetine ard arda ziyaretler gerçekleştirildi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz ziyaretinde eski TGC Başkanı Turgut Özdemir’in vefatı sebebiyle Başkan ve yönetim kurulu üyelerine taziye dileklerini iletti.
Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu ile birlikte Trabzon il emniyet müdürü Orhan Çevik de 10 Ocak gazeteciler bayramını Cemiyette basın mensupları ile birlikte kutladı ve Trabzon basınının kent için önemli görevler üstlendiğinin altını çizdiler.
CHP Trabzon il Başkanı Güzide Uzun ile merkez ilçe başkanı Ömer Hacısalihoğlu da bu anlamlı günde gazetecileri yalnız bırakmadı ve TGC’yi ziyaret ederek gazetcilerin mutlulğuna ortak oldular.
Yeni seçilen Trabzon Ortahisar AK Parti ilçe Başkanı Temel Altunbaş ve arkadaşları Gazeteciler cemiyetini ziyaret etti, 10 Ocak basın bayramını tebrik ettiler. Cemiyeti bir ziyaretçisi de Pelitli Gençlik Merkezi Müdürü Ali Şükrü Beldüz oldu. Beldüz, Pelitli’de yaptıkları Gençlik hizmetlerini anlattı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber