Trabzon'da 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü Etkinliklerle Kutlandı

Trabzon Valiliği Atatürk Anıtı önünde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çelenk sunumuyla başlayan kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl protokolü, emniyet müdürlüğü ve jandarma teşkilatı mensupları katıldı.

Tören sonunda Vali Yavuz,10 Nisan Polis Günü ve Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 173. Yıl dönümü dolayısıyla çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler öğrencilerimize ödüllerini takdim etti.

Vali Yücel Yavuz 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü Dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Buradaki törenin ardından Vali Yavuz, İl Emniyet Müdürümüz Orhan Çevik’i ziyaret ederek, emniyet mensuplarının gününü kutladı.

Vali Yücel Yavuz, Eşi Şengül Yavuz, Şehit ve Gazi Ailelerimiz Yemekte Bir Araya Geldi

Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, İl Emniyet Müdürlüğümüzce Şehit ve Gazi ailelerimiz için düzenlenen yemeğe katıldılar. Yemeğe katılan şehit ve gazi aileleri ile bir süre sohbet etiler.

Valimiz Yücel Yavuz buradaki konuşmasında: “Yüksek bir vazife şuuruyla 173 yıldır milletimize hizmet eden Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü en içten duygularıyla kutlayarak,” Emniyet güçlerimiz Anayasa ve kanunlara sadakat, hukuka riayet ve üstün vazife azmiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece gündüz fedakârca çalışmaktadır. Özelde ilimizde, genelde ise aziz vatanımızda suçu önleyici tedbirleri almak, faillerin adalete teslim edilmesini sağlamak, huzur ve asayişi tesis etmek için çaba sarf eden Emniyet Teşkilatımız, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadır. İftiharla ifade etmek isterim ki bugün Trabzon’umuz, güvenlik birimlerimizin koordineli ve birlikte gayretleri, fedakâr ve cefakâr çalışmaları neticesinde ülkemizin en huzurlu illerinden biri haline gelmiştir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber