banner240
banner237
banner238

Trabzon'da Ulaşım Ve Suya Zam Yok

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ulaşım ve içme suyu ücretlerine zam yapmayı düşünmediklerini bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantı oturumlarının başladığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun yapılan ilk oturumda, son bir ay içindeki çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgilendirme yaptığı ve soruları yanıtladığı aktarılan açıklamada, Gümrükçüoğlu'nun sunumundan şu sözlerine yer verildi:

"Türkiye'de bir ilke imza attık. 2014 yılında Meclisimizin aldığı kararla ilgili kamu kuruluşları tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerimize suyu ücretsiz veriyoruz. Sessiz sedasız yaptık bunu. Kimseye duyurmadık, kimseyi mahcup etmedik. Şimdi de Trabzon genelindeki ulaşım (belediye toplu taşımacılığı) ve içme suyu ücretlerine zam yapmayı düşünmüyoruz. Tabi ki bu hiçbir zaman zam yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Ancak biz bugün itibariyle zam yapmayı düşünmüyoruz. 172 otobüslük filomuzla Trabzon genelinde taşımacılık hizmeti veriyoruz. Ulaşım ve içme suyu ücretlerine zam yapmayı düşünmüyoruz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber