TÜRKAV’ da Bayramın 3. Günü yoğun katılım

TÜRKAV’ da Bayramın 3. Günü yoğun katılımla yapılan BAYRAMLAŞMADAN SONRA DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEYEN TÜRKAV, YÖNETİM KURULU İLE Gazeteciler, Siyasi Partiler, Meslek odaları, Dernek ve Sendikalara iade ziyarette bulundu.

Ömür ki bir kurak çöl,
Onu tek bir güne böl.
Sözleriyle Bayramlar, Bayram tadında güzeldir.
Bayramı Bayram coşkusuyla kutlamanın coşkusu ve heyecanını milletçe yaşamaktayız. Diyen TÜRKAV Başkanı Kenan KURU:  Türk ve Müslüman coğrafyasında insanlıkla bağdaşmayan istiapları yapanların kaygısını gelişen dünyadaki hakkaniyetin hakım olacağı korkusu olduğuna dikkatleri çekti. Bu anlayış sahiplerini şiddetle kınıyoruz. Ve bu gün Bayram kutlamalarını, Türk ve Müslüman varlığının gerçekçiliği olarak nitelemek gerekmektedir.

KURU: Milletler birbirleriyle çarpışırken, milli, manevi reflekslere gölge düşürmek isteyenler, hayvanlara yapılan işkence ile vahşetinde görüldüğü gibi, bilgisizlik ve art niyetli olan soyu bozukların amacına ulaşmamaları gerekmektedir.  Bunun için bir çarpışma alanı olarak Dünyada sadece, Müslüman ve Türkmenleri hedef haline getirenler sonuç alamayacaktır. Bayramlar bu coşkuyu vermektedir.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber