banner240
banner237
banner238

VATANDAŞA GİDİYORUZ

Genç: Vatandaş bizim ayağımıza değil, biz vatandaşın ayağına gidiyoruz

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Göreve geldiği günden beri halk ile istişareye önem veren, mahalle ve esnaf ziyaretleriyle her daim halkın içinde yer alan Başkan Genç'in yönetim anlayışından vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getiriyor.

"HALKLA AYNI HAVAYI TENEFFÜS EDİYORUZ"

Ortahisar'ı halka birlikte yöneteceğini sürekli gündeme getiren Genç, bu sözünü layıkıyla yerine getirmenin huzurunu yaşadığını söyledi. "Halk sizin makamınıza, ayağınıza gelmeyecek, siz halkın ayağına gideceksiniz. İşte biz tam bunu yapıyoruz, halkın ayağına gidiyoruz" diyen Genç, "Bu göreve gelmeden önce halkımıza birtakım taahhütlerimiz olmuştu. Bunlardan bir tanesi de Ortahisar'ımızı halkımızla birlikte öneteceğimize dair olan sözlerimizdi. Allah'a şükür ki, bu sözlerimizi layıkıyla yerine getirerek halkımızın gönlüne girdik, vicdanların sesi olmayı başarabildik. Sokak ve çarşı bizden ne bekliyor? Belediye olarak eksiklerimiz neler, bunu tespit etmenin yolu yegane yolu halkın arasına grip onlarla aynı havayı teneffüs etmektir. Demokrasinin, yerel yönetimlerin olmazsa olmazı budur. Halk sizin makamınıza gelmeyecek, randevu kuyruklarında saatlerce beklemeyecek. Siz halkın ayağına gidip halktan randevu alacaksınız. Benim yönetim anlayışımın temeli budur." şeklinde konuştu.

"GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ"

"Belediye başkanlığı görevi sadece koltukta oturup, birtakım belgelere imza atarak yapılacak bir iş değildir." diyen Başkan Genç, "Biz halkımızla ve şehrimizin paydaşlarıyla Ortahishar'ımızı yönetiyoruz. Bunun da epey bir faydasını gördük. Sorunlara, sıkıntılara anında müdahale ettik. Vatandaşlarımızın bizim hakkımızdaki düşüncelerini, hizmetlerimiz ve projelerimiz ile ilgili duygularını kendi ağızlarından dinliyoruz. Böylece eksiklerimizi, noksanlarımızı görme imkânımız oluyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber