banner240
banner237
banner238

AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANI HAYDAR REVİ

Kongrelerimizin büyük çoğunluğunu tamamladık. Ortahisar ilçe kongremizi de gerçekleştirdikten sonra İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu arada gençlik kolları be kadın kolları kongrelerimizi tamamlayacağız. Bütün ilçelerimizde birlik ve beraberlik içinde geçen kongrelerimiz bizi daha da güçlendirdi.

2019 seçimlerine AK Parti teşkilatları olarak daha dinamik şekilde gireceğiz. Kongreler ile kendimizi yeniledik. Milletimizin istek ve talepleri doğrultusunda kendimizi yenilemeyi sürdürüyoruz. Biz milletimize daha iyi hizmet yapmanın gayreti içerisindeyken kendini yenileyemeyen CHP’de iftira ve yalanlar ile dış odakların taşeronluğunu yaparak AK Partinin hızını kesmeye çalışıyor.

CHP işi gücü bırakmış AK Partiye iftira akmakla uğraşıyor. CHP Genel başkan yardımcısı İdris AKYÜZ, Trabzon'da yaptığı konuşmada Kongrelerimizi tek liste ile gerçekleştirdiğimiz için bizim ‘Demokrasi Kültürümüzün’ gelişmediği iftirasını atıyor. Al birini vur ötekine ! Bunların hepsi aynı! Genel başkanları yalan uzmanı bunlarda yardımcıları. Siz önce bir aynaya bakın! Kaset operasyonuyla yönetime gelen bir genel başkanınız var. Bunun neresi demokrasi!

Daha Ortahisar’da bile becerip düzgün bir kongre gerçekleştiremediniz. İdris Akyüz Tek Liste ile kongrelerini gerçekleştiren partimizin demokrasi kültürünün gelişmediğini iddia ediyor, Haluk Peşken de CHP olarak kongrelerinin tek liste olmasını isterdim diyor. Daha aranızda anlaşamıyorsunuz.

AK Parti Türkiye’ye demokrasi anlamında çağ atlatan bir partidir. Kongrelerimizde tek listenin olması da partimizin gelişen uzlaşı kültürünü ve birlik beraberliğimizi gösteriyor. Kongrelerimizi sizin becerip yapamadığınız gibi tek liste ile gerçekleştiriyoruz.


Artık yalanlardan ve iftiralardan vazgeçin. Elinize sıkıştırılan sahte belgelerle yalan iddialarla bu ülkenin siyasi partisi olmaktan çıkıp yabancı misyon şefliği gibi çalışmaya başladınız. Dış güçlerin çizdiği yoldan gidiyorsunuz. FETÖ’nün yapamadığı ne varsa onu yapmaya çalışıyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisiydiniz! CUMHURA HIYANET PARTİSİ OLDUNUZ! Cumhuriyete de halka da ihanet ediyorsunuz!

CHP ve Kılıçdaroğlu’nu MİLLİ ÇİZGİYE DAVET EDİYORUM! Yalanlarınızla iftiralarınızla bu Milleti meşgul etmeyi bırakın! Türkiye’nin önünü tıkamaktan vazgeçin! Ama şunu iyi bilin! Ne yaparsanız yapın! Ne yaparlarsa yapsınlar! Ülkemiz için büyük öneme sahip olan 2019 seçimlerinden zaferle çıkarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kalıcı hale getireceğiz!

Küresel güçlerin dayattığı eski sistemi tamamen geride bırakmak için 2019 seçimlerinde büyük zaferler elde etmeli 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşmalıyız. Göreve seçilecek olan arkadaşlarımızın yükü ağır. 2019 Mart ve Kasım seçimlerinde görevi sırtlayacak olan kardeşlerimize şimdiden başarılar dilerim. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar davamıza hizmet eden herkese şükranlarımı sunuyor, kendilerini hayırla yad ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber