Altunbaş'tan Emiroğlu Medya Grubuna Ziyaret
AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş EMİROĞLU Medya Gurubuna gelerek Genel Kordinatörümüz Bekir Sami EMİROĞLU'nu Ziyaret etti. Genel Koordinatörümüz Emiroğlu kendisini ziyaret eden Temel Altunbaş ile Trabzon gündemini değerlendirip fikir alış verişinde bulundular.
 
Trabzon’da her konuda önemli noktalara değinen ikili özellikle son zamanlarda gündemden düşmeyen ilçe kongreleri hakkında da sohbet etti.
AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş Genel Koordinatörümüze “EMİROĞLU Medya Gurubuna yeni katılan Manşet 61 haber siteniz hayırlı olsun. Emiroğlu'nu eskiden beri tanırım. Yaptığı haberleri devamlı takip ederim. Tarafsız ve objektif haber yapar. Bundan dolayı da kendisini takdir ediyorum ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Genel Koordinatörümüz Emiroğlu ise   “AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş eski arkadaşımdır. Trabzon’da siyasete yön veren, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ayakta karşılanan, partili veya partisiz her kesimin sorununa çözüm yolu bulmaya çalışan bir siyasetçidir. Yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. Kendisine de bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber