ARSİN OSB'DE GURUR GÜNÜ!
Mobilya Kent Projesi’nin, şehrin istihdamına, ihracatına ve sanayisine büyük katkı sağlayacağını belirten Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Trabzon için çok önemli bir proje. Mobilyacı, Sanayici İşadamları Derneği MOBİAD’ı bu yatırımlarından ötürü sanayiciler olarak kutluyoruz. OSB’nin büyümesi ve Yatırım Adası Projesi’nden sonra MOBİAD Kent Projesi’nin de hayata geçecek olması Arsin ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı haline getirdi.” dedi.
MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, törende proje hakkında bilgi verdi. Kent Projesi’nin mobilya alanında bölgede ilk olduğunu belirten Bektaş, “Projede 150 işyeri ve çeşitli yaşam alanları bulunuyor. Burada yaklaşık 1500 kişi istihdam edilecek. Dünyada örnek gösterilecek bir yer yapmayı planlıyoruz. İnsanlar mobilya ile ilgili her şeyi bu alanda bulacak. Yaşam alanlarında, tarihi dokuya da özen gösterilerek ailece dinlenme imkanları sağlanacak. Özetle MOBİAD Trabzon’a hayat verecek” diye konuştu.
Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen, şunları söyledi: “Hızla kalkınan, istihdamı olan bir ilçenin Belediye Başkanı olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. OSB’de bulunan sanayicimizin yükünü azaltmak için çalışıyoruz. Doğalgaz, 5 ay içinde OSB’ye ulaşır. Okul işini hallettik. Enerji işi ihale edildi. Şimdi çalışan anneler için kreş çalışmamız var. OSB Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle uyum içinde çalışıyoruz. MOBİAD ile de bölgemiz daha çok güçlenecektir. İlçemizdeki tüm projelerin tamamlanması için güçlerimizi birleştireceğiz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber