banner240
banner237
banner238

Arsin platformu başkanı Oktay Acar

Arsin platformu başkanı Oktay Acar; Kısa zaman zarfın da Yatırım adasıyla başlayan; doğalgazla devem ve dünde Ankara’da tarafların imzalamasıyla Trabzon’da mobilyacıların başlattığı bir proje. Mobilya Kent Projesi Arsin de 223 dönüm arazi üzerine kurulma iş ve işlemi bulunuyor.

MOBİAD Trabzon Şubesi Başkanı Alper Bektaş ve yönetimi tarafından kurulan MOBİAD Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi’nin sürdürdüğü proje gerçekleştiğinde bölgemizde hem dev bir mobilya merkezi olacak, hem de 1500’den fazla istihdam sağlayacak.

Acar; ilçemizde bir tarlatan eğitim kurumları, bir taraftan kamu yatırımları ve bir taraftan ekonomiye ve istihdama dayalı yapılan biz sivil toplum örgütlerini oldukça memnun etmektedir. Söz konusu yatırımların ilimize ve ilçemize gelmesine sebep olan sayın bakanımıza, milletvekillerimize, Valimize Büyükşehir belediye başkanımıza, Arsin belediye başkanımıza ve

Sadece Trabzon’a değil bölgenin de akın edeceği bir nokta olacak. O nedenle tebrikler Alper Bektaş ve ekibine ilçemiz adına teşekkür ederiz dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber