Artvin'de gönüller birleşti..
Trabzon-Hopa ve Arhavi sanat müziği ittifakı yaptı ortaya mükemmel bir iş çıktı. Doğu Karadeniz Türk Sanat Müziği korosu Artvin’de bir ilke imza atarak muhteşem bir konser verdi.
Artvin’de bir ilk gerçekleşti..
KTÜ Öğretim Üyesi, kanun üstadı Özdemir Hafızoğlu’nun şefliğini yaptığı Doğu Karadeniz Türk Sanat Müziği Korosu Artvin’de muhteşem bir konsere imza attı. Trabzon-Hopa ve Arhavi’den sanat müziğine gönül verenlerin bir araya gelerek oluşturduğu ekip ilk konserini Artvin Çoruh Üniversitesi Kültür Merkezi’nde verdi.
Engelli Vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı..
Artvin Valisi Ömer Doğanay ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin eşleri ile birlikte katıldığı programa Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili İsmail Ermiş, SGK Artvin İl Müdürü Kahraman Derece, Ticaret İl Müdürü Bilal Taş, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, dernek yönetim kurulu üyesi Özcan Ülkeroğlu ile birlikte bazı daire amirleri, engelliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali’den Külekçi, Hafızoğlu ve ekibine tebrik..
Artvin’de bu konserin düzenlemesinde büyük emeği olan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’yi tebrik eden Artvin Valisi Ömer Doğanay,“Bir tebrikte üstat Özdemir Hafızoğlu ve muhteşem ekibi hak ediyor. Çünkü, böylesine anlamlı bir günde böyle güzel bir geceyi bizlere yaşattıkları için.” Diye konuştu. 
Artvin Şavşat’lı Özdemir Hafızoğlu’da kendi memleketinde konser vermenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber