Beşikdüzü Gönül Elçileri Bir Araya Geldi
Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi kapsamında ilimizde Trabzon Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz himayelerinde yürütülen çalışmalar neticesinde, Beşikdüzü Kaymakamlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Kanserle Farkındalık Çalışması” programında Bayan Yavuz, Beşikdüzü Gönül Elçileri ile bir araya geldi.
 
“Bazen Bir Gün Çok Şey Değişir” sloganı ile yapılan farkındalık çalışmasında aile hekimlerinden Dr. Volkan Karabacak, Dr. Sertaç Çankaya, Dr. Ceyda Kolaylı, Dr. Sinem Gün ve Dr. Gamze Çan’ın sunumları vatandaşlar tarafından büyük bir dikkatle dinlendi.
 
KANSER DEĞİL BİZ GÜÇLÜYÜZ
 
Ardından erken teşhis sonucu kanseri yenen emekli hemşire Fatma Kukul ve halen görevde olan sağlık çalışanı Havva Öztürk mücadelelerini solondaki dinleyicilere anlatarak ‘Kanser Değil Biz Güçlüyüz’ dediler.
Sunumların ardından Bayan Yavuz, sunum yapan aile hekimlerine plaket takdimi yaparak, kendilerine teşekkür ve tebriklerini sundu.
 
Program sonunda etkinliğe katılan vatandaşlarla sohbet eden Şengül Yavuz, kendilerine erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu hatırlatarak bu çalışmaları dikkatle takip etmelerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber