BİZDE DİKTATÖRLÜK YOK
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Göngör, AKP İl Başkanı Haydar Revi’nin ‘CHP Ortahisar’da bir kongre bile yapımıyor’ sözlerine cevap verdi. Bizde diktatörlük yok diyen Haydar Revi, “Gerçekten neyi yapamadığımızı merak ediyorum. En demokratik şekilde, en katılımcı şekilde, en coşkulu en şölen havası içinde bir kongre yaşadık. Bizde diktatörlük yok. Bizde bir kişinin dediği ile uygulanacağı bir şey de yok. Bunun neresinin eksik olduğunu merak ediyorum. Sayın Haydar Revi’ye soruyorum. Beğenmediği ne vardı? Bizim yapımız dinamik, üyelerimiz dinamik. Görev almak için insanlar yarışıyor. Gayet  olağandır” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni seçilen CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu’nu ziyaret ettiler. Başkan Turgay Güngör, Ortahisar İlçe Başkanı’nı Ömer Hacısalihoğlu’na hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diledi.
GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR
Ziyarette birlik ve beraberlik mesajı veren CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “Referandum bileşenleri gibi diğer bileşenlerle diğer siyasi partilerle bir araya gelerek 2019 sürecini ortak el birliği ile aşmak zorundayız. Aşamazsak çok zor günler bizi bekliyor. Cumhuriyet’i, geçmişimizi tüm değerlerimizi sorgulayan, yargılayan onları yok sayacak bir yapı ile karşı karşıya kalmamız söz konusu olacak. O gün bugündür. Birlik ve beraberlik günüdür. Bizim kişisel beklentilerimiz önemli değildir. Önemli olan ülkenin geleceğidir. Ülkenin geleceği de oluşturulacak ortak yapı ve gayretle bunları aşmalıyız, hedefe doğru hep beraber yürümeliyiz” diye konuştu.
HAYDAR REVİ’YE CEVAP BİZDE DİKTATÖRLÜK YOK
Beşikdüzü, Arsin, Yomra, Ortahisar ve Akçaabat’ta iki adaylı seçimler yaşadık. Diğer ilçelerde ortak adayla seçimler yapıldı diyen Turgay Güngör, “Bu yarışmalar önemlidir. Partiye bir dinamizm getiriyor, bir birini insanlar daha çok destekleme daha çok yol almak için bir hedef gibi görünüyor. Yarışmadan kaçmamak lazım ama seçim bittiğinde her şey bitmesi lazım. Çünkü bir tane Cumhuriyet Halk Partisi var. “
HAYDAR REVİ’YE CEVAP BİZDE DİKTATÖRLÜK YOK
AKP Haydar Revi’ye cevap veren Turgay Güngör, “AKP Ortahisar İlçe Kongresi’nde, AKP İl Başkanı’nın ‘Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar’da kongre yapamıyor’ diye söyledi. Gerçekten neyi yapamadığımızı merak ediyorum. En demokratik şekilde, en katılımcı şekilde, en coşkulu en şölen havası içinde bir kongre yaşadık. Bizde diktatörlük yok. Bizde bir kişinin dediği ile uygulanacağı bir şey de yok. Bunun neresinin eksik olduğunu merak ediyorum. Sayın Haydar Revi’ye soruyorum. Beğenmediği ne vardı? Bizim yapımız dinamik, üyelerimiz dinamik. Görev almak için insanlar yarışıyor. Gayet  olağandır” dedi.
15 YILDIR ÜLKENİN KANINI EMİYORLAR
Ülkedeki durum ortada diyen Turgay Güngör, “İçte, dışta durum ortada. 15 yıldır ülkenin kanını emiyorlar. Bunlarla hep beraber mücadele edeceğiz. 2019’da Zaferle çıkacağız. Benim şahsen inancım vardır, güvencim vardır” diyerek göreve seçilen Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nu kutladı. Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ise sahada çok çalışacaklarını belirtti ve hedeflerinin Ortahisar Belediyesi’ni almak olduğunu söyledi. Haydar Revi’ye de cevap veren Hacısalihoğlu, “Demokrasiyi sadece sandığa kağıt atmakla içselleştiren bir partinin, Cumhuriyet Halk Partisi gibi bir partiye kurucu iradeye, anti demokratik ifadesini yakıştırmasını yakışıksız buluyorum” diye konuştu.
HABER: FATİH İSAK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber