Büyük Zirve Başkent'te Başlıyor
İş dünyasına yön veren kuruluşları buluşturan “Kolejli İş Dünyası Zirvesi” 21 Ekim tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün gerçekleştireceği açılış ile TED yerleşkesinde başlıyor.
Yüzden fazla firmayı bir araya getiren Kolejli İş Dünyası Zirvesi, Kolejli İş Adamları Derneği’nin ev sahipliğinde 4. kez sektör liderlerini Ankara’da buluşturacak. 21-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, kendi sektörlerine yön veren markalar ve kurucuları düzenlenen panellerde markalarını ve hikâyelerini paylaşacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün açılış konuşması ile başlatacağı Zirve, öğleden sonra gerçekleşecek olan savunma oturumu ile devam edecek. Gerçekleşecek olan oturumda Türkiye savunma sanayisinin dünü ve bugünü mercek altına alınacak.
Türkiye ekonomisi zirvede konuşulacak
IC Holding, Gama Holding ve Rönesans Holding gibi Türkiye ekonomisine katkı sağlayan birçok firma Kolejli İş Dünyası Zirvesi’nde 2017’nin son çeyreğini değerlendirecek. Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan KİD Zirvesi, B2B görüşmeler ve network ağını genişletmek isteyenler için büyük önem taşıyor. İş dünyasının ve bürokrasinin yakından takip ettiği zirvede markalar ve ziyaretçiler görüşmeler yaparak girişim hikâyelerini paylaşacak.
Cem Adrian “Tuz Buz” Edecek
Kendine has yorumu, sahne duruşu ve tarzıyla müzik sahnesinin son dönemlerdeki en yetenekli isimlerinden olan Cem Adrian, Zirve sahnesinde rüzgâr estirecek. 2005 yılında “Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım” isimli albümüyle solo kariyerinin ilk adımını atan başarılı sanatçı, Kasım ayında çıkacak olan albümünden de sevilen şarkıları, Başkentliler için seslendirecek.
Nergis Kumbasar Zirve’de
COCA COLA, VESTEL, CASA, NURUS, Solutionz, Max FM’in sponsorluğunu üstlendiği Zirve, 2. gününde ise sevilen oyuncu Nergis Kumbasar’ı ağırlayacak. Ankara doğumlu ve Kolej mezunu olan başarılı isim, güzel ve keyifli anılarının yanı sıra oyunculuk mesleği ve televizyon dünyasından da bahsedecek. Ardından Dr. Ali Mutlu Köylüoğlu, “Evrensel Temel Gelir - Türkiye Bir Şey Yapmalı” başlıklı, gelecekte insanlığı bekleyen asıl tehlikenin işsizlik olması ve bunun doğuracağı sonuçlar üzerine bir sunum yapacak.
Pazar gününün bir başka değerli konuğu ise doğuştan görme engelli olan, dünyaca ünlü ressam Eşref Armağan olacak. BBC, CNN, Discovery Channel’da kendisi hakkında program yapılan, görmemesine rağmen resimlerine gerçeği yansıtabilen Armağan, zirvede canlı resim performansı gerçekleştirecek

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber