Çalışmak isteyen herkese göre bir iş sağlamak
Trabzon İş Kur Sürmene Eğitim Personelleri tarafından KTÜ Sürmene Abdullah kanca Meslek Yüksekokulumuzda Konferans Verildi
Çalışmak isteyen herkese göre bir iş fikrinin işsizlerde oluşmasını sağlamak, işsizlerin öz güveninin yükseltmek ve açık işlere yönlendirilmelerini kolaylaştırılmak amacıyla Trabzon İş Kur Sürmene eğitim personelleri tarafından Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda 17 Ekim 2017 salı günü saat 11.00 de öğrencilerimize yönelik konferans verildi.
950 öğrenci ile 7 ayrı programda eğitim-öğretim veren Meslek Yüksekokulumuzda,  öğrencilerimizin mezun olduktan sonra iş başvurularını daha kolay ve etkin yapabilmeleri maksadıyla  yoğun katılımla gerçekleşen konferansta, Trabzon İş Kur Sürmene eğitim personelleri slayt gösterileri ile yaptıkları bilgilendirme eğitimini öğrencilerimizden gelen soru cevaplar ile tamamladı.
Verdikleri eğitim ve bilgilendirmeden dolayı,  Trabzon İş Kur Sürmene eğitim personelleri Barış Kandil, Emel Şahinler ve  Tuncay Korkmaz' a    Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber