CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş
Yarkadaş, 7 belediye başkanının daha istifa edeceğini iddia etti.
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, 7 belediye başkanının daha istifa edeceğini iddia ederek "Menderes Türel'in açıklaması 'Tatlı tatlı bitirelim' mesajıdır" ifadelerini kullandı.
İstifası istenen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarıyla görevini bıraktığını ve partiden ayrıldığını açıkladı. Zehir zemberek ifadeler kullanan Uğur, "Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok ve fakat ailenize, evinize kadar ulaşan baskılar, tehdide varan müdahaleler var. Bu katlanılacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir. Dolayısıyla AK Parti'de siyaset yapma imkanımız ortadan kaldırılmıştır" dedi.
Ahmet Edip Uğur ağlayarak istifa etti işte o hali!
YARKADAŞ'TAN FLAŞ İDDİA!
Uğur'un gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'tan konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Yarkadaş, 7 belediye başkanının daha istifa edeceğini iddia ederek "Menderes Türel'in açıklaması 'Tatlı tatlı bitirelim' mesajıdır" ifadelerini kullandı.
İşte Yarkadaş'ın yaptığı o paylaşımlar
"İstifa ettirilen Ahmet Edip Uğur, kendisi ve ailesini evine kadar gelerek tehdit edenleri savcılığa bildirmelidir. Suçu gizlemek de suçtur!"
"Uğur'un 'Evime kadar gelerek tehdit ettiler' sözü AKP için bir utançtır. Bu mafyatik bir yöntemdir. Uğur iktidarın karakterini göstermiştir."
"7 BELEDİYE BAŞKANI DAHA İSTİFA EDECEK"
"SON BİLGİ: AKP'li yedi belediye başkanı daha istifa ettirilecek. Menderes Türel'in açıklaması 'Tatlı tatlı bitirelim' mesajıdır."
"Cumhuriyet Savcılığı derhal harekete geçmeli ve Edip Uğur'un 'Tehdit edildim' sözlerini bir suç duyurusu olarak kabul etmelidir."
"Trabzon, Uşak, Ordu, Antalya da sırada..."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber