CUDİBEY, AVRUPALI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
Trabzon Ortahisar Cudibey Orta Okulu, Avrupa’dan gelen öğretmen ve öğrencilerden oluşan misafirleri Trabzon’da ağırladı. Okul yöneticileri, Square Eyed Students adlı Avrupa Birligi projesi kapsamında Danimarka Estonya Hırvatistan ve Macaristan’dan gelen 30 kişilik misafir gurubu konuk etti. 
Okul Müdürü Olcay Bulut,  yaptığı açıklamada, ‘’Trabzon’umuza turizm elçiliği yaptık. Projemizin konusu olan teknoloji bağımlılığı ile ilgili 5 gün boyunca okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Her gruptan iki öğretmen ile 6 öğrenciyi ağırladık. 5 gün boyunca Trabzon’umuzdaki tum müzeleri ve tarihi yerleri ve Trabzonspor müzesini ve stadyumunu da gezdik’’ dedi.
Bulut, daha sonra şu görüşleri dile getirdi.’’ Türkiye’ye gelirken akıllarında terörizm korkusu vardı. Arkadaşları onlara Türkiye’ye gitmeyin diyorlarmış. Şimdi onlar diyorlar ki ülkemize gidince arkadaşlarımıza ne kadar aptal olduklarını söyleceklermiş. Trabzon’umuza hayran kaldılar 2019 yılında kapanışı bu sefer sadece öğretmenler olarak gene Trabzon’da  yapacağız. Proje kapsamında Cudibey Ortaokulu 3 Mart 2018’de  ilk hareketliliğini 4 öğrenci 2 öğretmen ile Hırvatistan’a gerçekleştireceğiz’’ şeklinde konuştu.
HABER: KAMİL ANAHAR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber