banner240
banner237
banner238

DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMİN KENDİSİDİR……

Cumhurbaşkanı olduktan sonra bile partinin başına geçmeyi hayatı önemde gören liderimiz R. Tayyip ERDOĞAN gündeme” METAL YOGUNLUĞU” konusunu getirerek birilerine önemli ölçüde mesaj vermiştir.

Buna bağlı olarak; Yani DİYOR Kİ …..

Önümüzde çetin bir mücadele var. AK Partide ” METAL YORGUNLUĞU” na uğramış, dolaysıyla bu mücadeleyi taşıyamayacak kadar yorgun kadrolar mevcut olup, bunların değiştirilmesi gerekmektedir diye açıkça ortaya koymak gerekir.

İSTERSENİZ AK PARTİ’DEKİ METAL YORGUNLUĞUNU BİRAZ DETAYLI OLARAK AÇIKLAYALIM …..

Bu açıklamada belirtilen konuyu anlamak istemeyenlere şu şekilde beyan edelim: Yani… Ak Partiyi kullanarak ihale alanlar, yandaşlarına menfaat sağlayanlar, bürokratlara siyasi baskı yapıp kendilerine ihale alanlar, şaibeli işlere karışanlar ,seçmenini ve halkı azarlayanlar, Devlet Kurumlarıyla iş ilişkisi bulunanlar, Belediyelerden iş alma eğilimi olan, siyaseti kendi çıkarı doğrultusunda kullanmaya çalışan kişiler vb. gibi. Birde Belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Milletvekili, Belediye Başkanı, İl ve İlçe Başkanının birinci derece yakınları ile Belediyelerde ve Devlet kurumlarında işçi ve hizmet alımı ile çalışanlar, yorgun argın olduklarından yönetimlerde aday olmamalıdırlar. İlinde, ilçesinde ve mahallesinde, köyünde sevilen, sayılan , şaibesi olmayan ve partiyi gönülden seven insanlar bu işin içerisinde bulunmalıdır..

Trabzon teşkilatına bakıldığında ise iyi temenniler yok gibi. Yönetimde akrabamı ararsınız, ihalecimi ararsınız , Fetocu mu ararsınız, müdürlere baskı yapıp inşaat malzemelerini benden alacaksınız diyenimi ararsınız, Sayın bakanımızın haberi olmadan adını kullanarak haksız işlere müdail olan yöneticiler ve danışmanlar mı ararsınız, okul müdürlerine baskı yapıp kitap kırtasiyeyi benden alın diyenimi ararsınız , Belediyelerde işçi ve hizmet alımıyla çalışıp ve yönetimlerde olduğu için hava atanlarımı ararsınız, Büyük Şehir ile Yöneticilerin rant ve ihale paylaşımını mı ararsınız, devlet memuru maaşıyla ”TİRİLYONLUK” senetlerle banka hesaplarına geçirip iş yapanlarımı ararsınız,bunları saymakla bitiremeyiz, bunlar “ALLAH”´ ın izniyle metal yorgunluğu kapsamında AK Partiden ayrılmalı AK GÜNLER İYİ OLMALI...

AK PARTİDE BELEDİYE BAŞKANLARI ve YÖNETİÇİLERİ NASIL OLMALI...

Kendisini Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip ERDOĞAN´ ın değil, Ak Parti Genel Başkanı R.Tayyip ERDOĞAN´ın İl deki temsilcisi olarak görmelidir. Başkanlıktan güç almaktan ziyade Başkanlığa güç vermelidir. Başkanlık elbisesi kendisine bir iki numara büyük gelip içerisinde kaybolmamalıdır. Resmi toplantılar dışında kendisine Başkan diye hitap edilmemesini kulağına ezanla okunan adı ile hitap edilmesini isteyebilmektir. Etkinliklerde mutlaka protokol içerisinde değil, halkın içerisinde oturmaya özen göstermelidir. Rakip partilerle kol kola gezmeyi kendisine zul saymamalı, sokakta beraber olamayan ayrı siyasi görüşten insanların meclis çatısı altında bu ülkenin sorunlarını çözemeyeceğini

kabul etmelidir. Yürütme organları üzerinde tahakküm edici değil, yol gösterici olmalıdır. Hiç bir maddi çıkar peşinde koşmamalı, yalnız sırtını bitlendirmemekle yetinmeyip sırtından bitlendirmemeyi de sağlamalıdır. Önümüzdeki ilk genel seçimlerde ve yerel seçimlerde kendisini potansiyel aday görmemelidir. Takım çalışmasına önem vermeli, sadece kendi aklını uygulamaktan ziyade oluşacak kollektif aklı uygulamalıdır. Yönetim kurulu üyeleri, komisyonların belirlenmesinde sadece kendisi gibi düşünenlerin değil aksi düşünenlerinde bulunmasına özen göstermelidir ve tahammül etmelidir. Her hafta bir mahallenin yoksul bir ailesine elinde bir hediyeyle birlikte “ÇAT KAPI “misafir olmalı, döşeğinde oturmalı, aynı tasa kaşık sallamalıdır. Arayanlara sonradan da mutlaka dönüş yapmalıdır. Düz aynayı önüne getirebilecek dev aynaya tercih edebilmelidir. Hiç bir zaman partiye ve partililere küsmemelidir. Tutum ve davranışları ile değil partiden adam küstürmek adam kazandırmalıdır. Yönetim, yürütme, denetleme kurulları ve komisyon üyelerini birer ”DOLGU MALZEMESİ” olarak görmemeli, asli unsur olarak görmelidir. Neyin doğru olduğunu bildiğimiz halde bu doğrunun bulunmadığına ve bulunamayacağına inanıp içselleştiriyorsak “NEDEN” sonradan yetim hakkı yiyenlerden, ranttan, iltimastan, torpilden şikayetçi olup, Hz. ÖMER´ in (Ra.), Edibali´nin, Ömer b. Abdülaziz´ in adil yönetim anlayışını arıyoruz..

Sayın Cumhur Başkanım, Sayın, Başbakanım, Sayın, İçişleri Bakanım, Sayın, Ak Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanım, sizlere sesleniyorum, ne olur duyun beni.

Burada yazdıklarımı kimseye önyargılı olarak yazmadım. Amacım AK PARTİ me kim zarar veriyorsa, parti ilkelerine aykırı işler peşindeyse, hiç sıkıntı yaratmadan deşifre olmadan ayrılmalı ve dışarıda kalmalıdır. Aksi olursa bizlerin bunları söylemesi boynumuzun borcudur. Bizler, AK PARTİ nin önde gözüken tüm yöneticileri, AK Partiden menfaat sağlayan değil , AK Partimize ve Reisimiz Sayın R. Tayyip ERDOĞAN´ a zarar vermemeliyiz, destek olmalıyız. Bilip te söylemeyenler için vebal çok büyüktür. Trabzon´da metal yorgunluğu olan ve Ak Partinin yetkili organlarında yöneticilik yapan “Ak Parti için değil ,kendi çıkarı için bulunanalar” bir an önce gerek Belediyelerden gerekse Ak Parti yöneticiliklerinden ayrılmalı ve aday olmamalı. Bunları yapan yöneticiler ve belediyeciler Trabzon´u yönetiyorlar.Bugün gelinen noktada Reis B.Şehir Belediye Başkanların başta İstanbul,Ankara,Bursa Eskişehir,Düzce gibi, daha sonrada belirleyeceği belediye Başkanlarının da istifasını isteyebilir. Başkanların Reise direnmesinin bir anlamı yok. Çünkü lider iyi gözlemleyen,iyi analiz eden yanlış nerede gördüğünde hassasiyete de dikkate alarak neşteri vurandır.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanına iki dönem oy verdim ve şerefle yöneticisi olduğum Ak Partim için kendisine kefil oldum kendisine OY topladım.Gel gör ki bugün itibarıyla,Trabzon halkı ve seçmeniyle küskün,dargın,siyasi kin güdüyor.Makamına Muhtarları, halkı,seçmeni kabul etmeyen Trabzon halkına işkence çektiren çok ilçe belediye başkanıyla kavgalı olması hasebiyle kanaatim Ak Partiye ve Reise verdiği zararlardan dolayı istifa etmesi çok çok iyi olur ve Trabzon şehrini rahatlatır düşüncesindeyim. Çalışkan CUMHURBAŞKANIMI ve BAKANIMIZI üzüyorlar. Bu METAL YORGUN ları Ak Partimize zarar veriyorlar. Trabzon seçmeni ve halkı bunları biliyor ve reisimizin neşteri vurmasını bekliyor. Partimiz bunlardan dolayı irtifa kaybediyor. Eğer bu yazdıklarımız karşısında gerek yönetici gerekse belediyeciler tekrar görev alırsa AK Partinin işi zor.

Aslında bunları yazarken bile hicap duyuyorum ancak; gönül verdiğim partimin ve uğruna canımı dahi göz kırpmadan verebileceğim Reisimizin bahsettiğim zavallıların icraatlarından zarar görüyor olması bu satırları kaleme almama neden olmuştur.

“AK PARTİDE GÖREV DEĞİŞİMİ, BİR BAYRAK YARIŞIDIR” Saygılarımla……

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber