banner240
banner237
banner238

DERELİ TEPEKÖY DERNEĞİ GECESİNE YOĞUN İLGİ
Giresun Dereli Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Gecesi” birçok hemşeriyi bir araya getirdi.
Hüseyin Restoranda düzenlenen geceye Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Yavuz Kemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal, Yağlıdere Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk, Giresun Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı Sebahattin Gündüz, Tepeköy Muhtarı Seyfi Kırkaya, Bulancak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali Beyaz, Kızıltaş Köyü Dernek Başkanı Kamil Ateş, iş adamı Aykut Gezmiş ve çok sayıda davetli katıldı.
Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk, Hasan Turan ve Bülent Bektaşoğlu’da geceye katılamadıklarından dolayı telgraf gönderdiler.
Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kesim Kırkaya gecenin açılış konuşmasını yaparak şunları söyledi “Derneğimiz tarafından düzenlenen "Birlik ve Beraberlik Gecesinde" hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Tüm sıkıntı ve stresi bir kenara bırakıp, doyasıya eğleneceğimiz gecede emeği geçenleri kutluyorum. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize teşekkür ederim. Derneğimiz 2011 yılında Giresun merkezde kurulmuş olup köyümüzün örf-adet, gelenek ve görenlerini yaşatmak, bu değerleri gelecek nesillerimize aktarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Düzenlediğimiz ve katılmış olduğumuz birçok etkinlikte, gerek köyümüzün, gerekse şehrimizin sesi olmaya gayret göstermekteyiz. Derneğimiz aracılığı ile birçok alanda köyümüze ve köyümüz sakinlerine siz yardımseverler aracılığı ile maddi ve manevi destekler sağlamıştır. Esas başarı güzel işler yapıp, güzel şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmaktır. Acı günümüzde, mutlu günümüzde, bizler hep bir arada olduk ve böylede olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik her şeyin ilacıdır. Doğup büyüdüğümüz yöremize borcumuz var. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin pekişmesi çabasını göstermeliyiz. Fedakar insanların el birliğiyle, burada toplanmamıza vesile olan, canla, başla, gece ve gündüz bize yoldaşlık eden dernek yönetimindeki arkadaşlarıma, üyelerimize ve ayrıca onursal üyelerimizden Halime, Nilay ve Tülay hanımlara çok teşekkür ederim. Gecemize katılıp bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder, hepinize iyi eğlenceler dilerim.”
Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’ne katkıda bulunanlara gecenin anısına plaket verildi. Dernek Başkanı Kesim Kırkaya’nın plaket verdiği Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, burada yaptığı konuşmasında düşüncelerini şöyle ifade etti “Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Düzenlemiş olduğunuz bu birlik ve beraberlik gecesinden dolayı emeği geçenleri kutluyorum. Tepeköylü hemşerilerimle bir arada olmaktan mutluyum. Hepimiz bu şehrin evlatlarıyız. Sizlerin birlik ve beraberliği olduğu sürece, bizler dim dik ayakta dururuz. Hepinize teşekkür ediyorum.”
Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’da kendisine verilen plaketten sonra bir konuşma yaparak şunları söyledi, “Böyle güzel bir akşamda sizlere olmak çok güzel. Tepeköy Derneğimizin düzenlediği bu anlamlı gecede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler.”
Geceye katılan diğer misafirlerinde plaketlerini almasının ardından gecenin eğlence bölümüne geçildi. Giresun’un yerel sanatçıları Erdal Güvendi, Alim Koca, Hamza Usta, Doğancan Yıldırım ve Özlem Ceylan’ın sahne aldığı gecede misafirler doyasıya eğlendi.
HABER: GÖNÜL AYDIN
GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber