DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ MENEMEN AÇILDI!

Dünyanın en güçlü tekniklerinin sunulacağı mekanda, içten ve çağdaş Değişim Uzmanlığı ile karşılaşacaksınız!

İzmir Menemen’deki merkez huzur, güven, bilgelik dolu bir ortam sunuyor. Değişim Uzmanları herkesi, dünyanın en güçlü, doğal ve kadim teknikleri ile kendini keşfe, değişime davet ediyor ve ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından bir ipucu sunuyor: “...Gerçek değişim bireysel değişimdir. O yüzden gerçek değişimin temelinde şu prensip var: Kendini değiştir, dünyan değişsin; dünyanı değiştir, dünya değişsin. İşte sana bir değişim formülü...”

Dünya Değişim Akademisi’nin İzmir Menemen’de “Değişim Zamanı” sloganı ile açılan merkezinde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Korku Kontrolü, Öfke Kontrolü, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme Sanatı, İlişki Sanatı gibi pek çok program uygulanacak.

Değişmekte kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Değişim Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Menemen’de de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber