banner240
banner237
banner238

EasyFishoil: Tadı Tam Çocuklara Göre!
Balık yağında çığır açan yeni nesil balık yağı EasyFishoil, mükemmel tadı ve kullanım kolaylığı ile çocukların vazgeçilmezi haline geldi. Vitamin, mineral, balık yağı gibi etken maddelerin vücutta kullanımına yönelik yeni bir form olan Concordix teknolojisiyle üretilen EasyFishoil, kolay çiğnenebilir ve kokusuz yapısıyla öne çıkıyor. İlk günkü tazeliğini ve etkisini koruyan jel formuyla EasyFishoil balık yağındaki tüm ezberleri bozuyor!
İçerdiği Omega 3 yağ asitleri sayesinde beyin, zeka, görme duyusu ve sinir gelişimi için faydalı olan balık yağında yeni bir dönem başlatan EasyFishoil, mükemmel tadı ve uzun kullanım süresiyle çocukların vazgeçilmezi oldu. Kolay çiğnenebilir ve kokusuz yapısı sayesinde çocuklara balık yağını sevdiren EasyFishoil, reflü ve gaz şikayetlerini ortadan kaldıran patentli özel formuyla balık yağının kullanımını kolaylaştırıyor.
Vitamin, mineral, balık yağı gibi etken maddelerin vücutta kullanımına yönelik yeni bir form olan Concordix teknolojisiyle Norveç’te kutup çizgisi üzerinde yer alan fabrikasında üretilen EasyFishoil, ilk günkü tazeliğini ve etkisini koruyan jel formuyla fark yaratıyor. Concordix teknolojisine sahip çiğnenebilir jel form, sıvı ve tabletlere göre daha avantajlı bir kullanım olarak kabul ediliyor.
Kimyasal madde ve yapay aroma içermiyor
Doğal limon ve doğal portakal aroması içeren EasyFishoil, kimyasal madde ve yapay aroma içermeyen, şeker ilavesiz yapısıyla annelerin çocukları için güvenle kullanabileceği bir ürün olarak öne çıkıyor. Özellikle aromalı balık yağı şuruplarını tercih etmeyen ve balık yağının kokusundan hoşlanmayan çocuklara balık yağı kullandırmanın en kolay yolu doğal aromalı jel formlar.
%44 daha yüksek emilim
Standart balık yağlarına göre %44 daha yüksek emilim sağlayan EasyFishoil, kullanımı kolaylaştıran, susuz tüketilebilen çiğnenebilir jel formuyla çocukların sağlıklı gelişimine önemli bir destek veriyor. Norveç’te kutup çizgisi üzerinde tamamen doğal maddelerden el değmeden üretilen EasyFishoil, yüksek kullanıma devam oranı ile de fark yaratıyor.
Farmaege Hakkında
Farma Ege, sağlık alanında yenilikçi ve öncü firma olmak hedefiyle 2011 senesinde kurulmuştur. Halihazırda Dielen Laboratories(Fransa), Vitux AS(Norveç), Apipharma(Hırvatistan) ve LABRHA(Fransa) firmalarının tek yetkili Türkiye distribütörü olarak faaliyet göstermektedir. Colamerim, Happycross, Easyvit gibi yenilikçi ve farklı ürünleri bünyesinde barındırmaktadır. Tüm Türkiye'ye yayılan satış ağıyla etkili ve güvenli ürünleri kullanıma sunmaktadır. Farmaege, takviye edici gıdalar ve kişisel kullanım tıbbi cihazlar alanında kaliteli, sonuç alınabilen ve patentli ürünleri bünyesine katarak yoluna devam etmektedir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber