Ekonomi Bakanlığı, yatırım ve ihracat teşviklerini anlatacak
  TTSO – Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüsnü Dilemre başkanlığındaki bürokrat ekibi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak toplantıda, yatırım ve ihracat teşvikleri konusunda iş dünyasına bilgi verecek, sorunları dinleyecek.
 
Ekonomi Bakanlığı ve DKİB organizasyonuyla hazırlanan iki günlük programın ilk gününde imalat ve ihracat yapan firmaları gezerek bilgilendirmelerde bulunan bürokratlar, 14 Ekim Cumartesi günü TTSO’da düzenlenecek toplantıda da iş dünyasıyla bir araya gelecek. Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı Hüsnü Dilemre, İhracat Genel Müdürü Volkan Ağar, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü İbrahim Uslu, Anlaşmalar Genel Müdürü Mehmet Işkın, Avrupa Birliği Genel Müdürü Murat Yapıcı başta olmak üzere bakanlıktan gelecek bürokrat ekibi, yatırım ve ihracat teşvikleri konusunda iş dünyasına bilgilendirmede bulunacak, soruları yanıtlayıp, çözüm önerilerinin tespiti konusunda çalışma yapacak.
 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, özellikle üretim ve ihracat teşviklerinin daha iyi anlaşılabilmesi, sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi için toplantının çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin talimatıyla başlatılan uygulama kapsamında bakanlık bürokratları Anadolu’daki şehirleri geziyor, firma ziyaretleri yaparak teşvikler konusunda bilgi veriyor. Bu kapsamda bölgemize gelen yaklaşık 70 kişilik bürokrat ekibi, Beşikdüzü, Arsin ve Şinik Organize Sanayi Bölgeleri’nde ziyaretlerde bulundu. 14 Ekim Cumartesi günü de odamızda iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecekler. Toplantının çok verimli geçeceğine inanıyor ve tüm camiamızı bu toplantıya katılmaya davet ediyorum” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber