banner240
banner237
banner238

En büyük kötülüğü yakınlarımdan gördüm'
Yol ve Dem kitaplarının yazarı Metin Hara, yüzlerce kişinin akın ettiği söyleşi ile Panora AVM’de Başkentlilerle buluştu.
Yol ve Dem kitaplarının yazarı Metin Hara, Panora AVM’de düzenlenen söyleşi ve imza gününde sevenleri ile bir araya geldi. Git gide nefret söylemlerinin dilimize yerleşmesine vurgu yapan Metin Hara konuşmasında şunlara yer verdi: “Nefret ve ön yargı toplumumuzda yer edinmeye başladı. Bizim burada görevimiz bu nefret söylemlerini yok etmek. Kişisel gelişim uzmanlarından da ayrıştığımız en önemli nokta bu. Her gün gazetelerde üçüncü sayfada yer alan haberleri görüyoruz. Biz bir zincirle birbirimize bağlıyız. Hepimiz yaptığımız hareketler ile birbirimizi etkiliyoruz. Farkında olmamız gereken bir birimize yaptığımız kötülükler ile uluslararası platformlarda da imajımız zedeleniyor. Karşılıksız iyilik ve sevginin gücünü hatırlamamız gerekiyor. Ben kitaplarımda bunları anlatmaya çalışıyorum”
“En büyük kötülüğü en yakınlarımdan gördüm”
Yüzlerce kişinin akın ettiği söyleşide “Hiç olumsuzluklar ile karşılaşmıyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Metin Hara, “ En büyük yanlışı en yakınlarımdan gördüm. Söylemediğim şeyler yazıldı. Ama bugün burada gördüğüm kalabalıktan bir kişi bile ben başa çıkabildim, kanseri yenebildim ya diyebiliyorsa başarmışız demektir” dedi. Yaptığı çalışmalardan ve nefes egzersizlerinden de bahseden ünlü yazar sözlerine şöyle devam etti “ Birçok yardım etkinliği düzenliyoruz. Evsizlere yiyecek ve giysi yardımı yapıyoruz. Çünkü her şey para demek değil. Bunların gündeme gelmiyor olması üzücü” dedi.
“Film senaryosu yazıyorum”
Yeni çıkacak olan iki kitabını da ilk kez Panora AVM misafirleri ile paylaşan Metin Hara, hakkında çıkan TV programı mı yapacak sorularını da şu sözleri ile yanıtladı “Biz de basından öğrendik. Öyle bir projemiz yok ileride neler yaşanır bilemiyoruz ama şu an için gündemimizde değil. Yeni kitaplar yazıyorum, senaryo yazıyorum. Birçok teklif var ancak gündemimizde değil”
Amerika’da birçok kurumsal firmaya eğitim ve seminer düzenleyen Metin Hara, yaşadığı ilginç bir olayı da izleyicileri ile paylaştı. 4 saat boyunca sahnede kalan ünlü yazar söyleşisinin ardından kitapları ile gelen misafirleri sahnede ağırladı. Uzun süredir imza günü söyleşi gibi organizasyonlara katılmayan yazar, sevenleri ile sohbet edip hasret giderdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber