banner240
banner237
banner238

Fenerbahçe'nin başvurusunu reddetti

Trabzonspor Kulübü avukatlarından Nusret Yılmaz, Fenerbahçe’nin, Trabzonspor hakkında yaptığı şikayetin UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu ile UEFA Temyiz Kurulundan sonra Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından da reddedildiğini açıkladı.

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe’nin, ’kumpas’ dediği dosyayı esas alarak Trabzonspor hakkında yaptığı şikayet, UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu ile UEFA Temyiz Kurulundan sonra CAS tarafından da reddedilmiştir." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor: CAS'da bizi akladı

Trabzonspor Kulübü, şike süreci konusunda Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay, Etik Kurul, PFDK, Tahkim Kurulu ve UEFA'nın ardından CAS tarafından da aklandıklarını, haklarını almak için mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini açıkladı.

Bordo mavili kulübün internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün Mayıs 2014'te UEFA'ya ilettiği şikâyetin hemen ardından, 18 Haziran 2014 tarihinde Fenerbahçe Kulübü, kulübümüzü UEFA'ya şikayet etmiştir. Fenerbahçe Kulübü temsilcileri, ‘kumpas’ olarak adlandırdıkları dosyayı esas alarak kulübümüzün şike faaliyetlerine karıştığını iddia etmişlerdir. Bu iddialar önce UEFA Disiplin Kurulu, ardından da UEFA Temyiz Kurulu tarafından reddedilmiştir. Ret kararına karşı Fenerbahçe Kulübü, CAS'a başvurmuştur. Bugün kulübümüze ulaşan CAS kararına göre, Fenerbahçe Kulübü'nün tüm iddiaları reddedilmiştir. Böylece kulübümüz; Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay, Etik Kurul, PFDK, Tahkim Kurulu ve UEFA'nın ardından; CAS tarafından da aklanmıştır. Kulübümüzün haklarını almak için verdiğimiz mücadele aynı kararlılıkta devam edecektir.”

U21 TAKIMINI 1-0 YENDİLER

Bu arada Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bugün U21 takımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde antrenman maçı yaptı. Karşılaşma Rodallega’nın attığı golle 1-0 A takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. Yarın ve Pazar gününü izinli geçirecek olan bordo mavililer, pazartesi günü yeniden Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber