Forvetleri geride bıraktı

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’da forvet oyuncularının performanslarını da geride bıraktı. Senegalli futbolcu Dame N’Doye bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 16 maçta 1141 dakika görev alırken, 3 gol, 2 asist yaptı. Güney Koreli forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk ise 16 resmi maçta 845 dakika forma giyerken sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 gol, 1 asist üretti.
Devre arasında kiralık olarak sezon sonuna kadar Gaziantepspor’a kiralanan Muhammet Demir ise 12 resmi maçta 723 dakika sahada kalırken, tek golünü Ziraat Türkiye Kupası’nda kaydetti. Genç oyuncu Ramil Sheidaev de 3 maçta 82 dakika oynarken Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 1 gol attı.

Yusuf, geçen sezon ilk olarak 90 dakika forma giydiği Çaykur Rizespor maçında 2 gol, 2 asistle oynarken, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Nazilli Belediyespor maçında da 1 asist üretmişti. Bu sezon ise Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kızılcabölükspor ile yapılan ilk karşılaşmada 2 gol, 3 asist, ikinci maçta da 1 asistle takımına katkıda bulunan bordo-mavili futbolcu, ligde ilk kez 11’de çıktığı Bursaspor maçında da 1 gol, 1 asistle galibiyette önemli rol oynadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber