Gerçeklik Ötesi Deneyimler ATRAX ve EVENT PRO'da
6.’sı gerçekleştirilecek olan Eğlence-Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX’18, EVENT PRO-Etkinlik Hizmet ve Teknolojileri ile 1-3 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek. Özellikle, kurumsal destinasyon markaları ve etkinlik şirketleri için büyük bir heyecan yaratan sanal gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik araçları ATRAX & EVENT PRO’da meraklısı ile buluşacak.
Son teknoloji gerçeklik ötesi deyimler sunan sanal gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik araçları her geçen yıl daha yoğun ilgi görüyor. Bu yıl ATRAX & EVENT PRO’da uçak simülatörlerinden, 360 derece panorama görüntüleme sistemlerine, rollercoasterlardan tarihin en derin çağlarına kadar götüren araçlara kadar onlarca seçenek sunan sanal gerçeklik sistemleri, fuarın en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Kişiyi dış dünyadan soyutlayarak farklı alanlara yönlendiren sanal gerçeklik gittikçe popüler bir hal alıyor. Bizleri her seferinde fazlasıyla şaşırtmayı başaran sanal gerçeklik sistemleri günümüzde artık sadece eğlence ve oyun alanında değil, kurumsal destinasyon markaları ve etkinlik şirketleri için büyük bir heyecan yaratıyor. Bir alanı, anı, destinasyonu ya da aktiviteyi deneyimleme imkânı sunan sanal gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik araçlarını, şimdiden birçok marka ve şirket kullanmaya başladı.
Eğlence ve Etkinlik Sektörü Buluşuyor
ATRAX, dünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, belediye, yöneticilerini, oyun ve ekipman üreticilerini ve turistik işletme sahiplerini fuarda bir araya getirecek. Belediye parklarından, otel eğlence alanlarına, tema parklardan, AVM eğlence alanlarına kadar eğlence sektörünün tüm alanları fuar alanında ziyaretçilere sunulacak. Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez organize edilen EVENT PRO’da A’dan Z’ye etkinlik sürecinde yer alan organizatörleri, tedarikçileri, mekânları ve ajansları bir araya getirerek etkinlik sektörünü bütünleştirmek amacıyla düzenlenecek. Eğlence ana başlığı altında toplanan festival, sanatsal-sportif-kültürel etkinlikler, parti, şov, konser, düğün ve diğer tüm etkinlikler daha büyük bir çatı altında buluşuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber