Getir Cam Şişeni, Kurtar Geleceğini'
Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu, Çatalca Belediyesi ile bir işbirliğine imza attı. “Cam Yeniden Cam” projesi kapsamında gerçekleştirilen bu işbirliği sonucunda, Çatalca semt pazarında camın geri dönüşümüne dikkat çekildi.
13.10.2017 - Şişecam Topluluğu, sürdürülebilir bir yaşam için geri dönüşüm uygulamalarında farkındalık yaratan projelere imza atmaya devam ediyor. Şişecam Topluluğu, Türkiye’nin en kapsamlı sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk projelerinden biri olan “Cam Yeniden Cam” kapsamında, Çatalca Belediyesi işbirliğiyle 12 Ekim Perşembe günü Çatalca’da bulunan halk pazarında “Cam Geri Dönüşümü Pazar Aktivitesi” düzenledi
Halk pazarında kurulan “Cam Yeniden Cam” standına gelen ziyaretçilere pazar filesi, temiz hava etiketli flakon şişeler hediye edilerek, camın geri dönüşümü sürecine ve geri dönüşümün önemine dikkat çekildi. Etkinlik süresince ziyaretçilere içecek ikramında bulunuldu. Boş cam şişeler stantta bulunan cam kırıcıyla cam kırığına dönüştürülerek, cam kumbarasına atıldı. 500 kilo cam kırığının elde edildiği etkinlik süresince ziyaretçilere 3 bin 500 adet broşür ve Pazar filesi dağıtıldı.
Şişecam Topluluğu Hakkında
Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncudur. “Düzcam”, “Cam Ev Eşyası”, “Cam Ambalaj” ve “Kimyasallar” olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Topluluk, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır ve Hindistan’da üretim yapmaktadır.
Bugün dünyanın cam ev eşyasında üçüncü, cam ambalaj ve düzcamda beşinci büyük üreticisi konumundaki Şişecam Topluluğu, dünyanın en büyük 10 soda üreticisinden biri olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir. Şişecam, 81 yılı aşkın deneyimi, 22 bine yakın çalışanı, 13 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satışlarıyla uluslararası ölçekte bir Topluluk olarak ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefiyle yoluna devam etmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber