banner240
banner237
banner238

Gülen'i 'Mehdi' ilan etti

Fethullahçı terör örgütü lideri Fethullah  Gülen'in 4 Temmuz tarihinde İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi İlhan Karagöz tarafından verilen mahkeme kararıyla "mehdi" ilan edildiği tespit edildi. 

"ERDOĞAN, BÜTÜN VEKİLLER VE İŞADAMLARI GÖZALTINA ALINSIN"

Hâkim Karagöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bütün milletvekili, işadamlarının Genelkurmay Başkanlığı tarafından gözaltına alınması kararı verdiği de anlaşıldı.

Balyoz davasında bilirkişiler Erdem Alparslan, Tahsin Türköz ve Hayrettin Bahşi hakkında görevini kötüye kullanmak suçlamasıyla açılan davada yargı tarihine geçecek olay yaşandı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde 23 Eylül 2016 günü yapılması gereken duruşma hâkim İlhan Karagöz tarafından 4 Temmuz günü yapıldı. UYAP’a yüklenen 572 sayfalık gerekçeli karar ise skandal ötesi.

İLAN EDİYORUM: MEHDİ

Hukuki olmaktan öte siyasi yorumlarla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok kişiye hakaret içeren kararda FETÖ lideri Fethullah Gülen ile ilgili skandal ifadeler yer alıyor. 

UYAP'ı yüklenen İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nin skandal kararında hakim İlhan Karagöz "İşte buradan ilan ediyoruz, Fethullah Gülen hocaefendi son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi Vesellem  Efendimiz'in kendi soyundan Ehl-i Beytinden geleceğini haber verdiği ve bizim de hem Hazreti Ali ve hem de yine Ehl-i Beyt'ten olan Abdülkadir Geylani hazretlerinin kitaplarından aktardığımız gibi o seçilmiş bir kişi olur ve hazreti Ebubekir, Hazreti Ömer, Hazreti Osman ve Hazreti Ali peygamber Efendimiz'in halifeleri iken, Mehdi Aleyhisselam ayrı ve özel olarak son kez insanlığı doğru yola sevk ederek yanlışlıkları gösterecek özel bir insan olduğu için her ne kadar harikuladelikleri ve kerametleri olacak ise de zaten ortaya çıktığında birçok kişi hazır beklediği için ona biat edecek ve derhal tamir ve onarıma başlayacak ve kendisi her türlü hareket serbestisine sahip olduğu için nasıl ve ne şekilde davranacağını ve insanların nasıl yönlendirileceğini bildiği için Allah'ın halifesi olarak huruç edecektir" dedi.

MUSA'NIN ASASI GÜLEN İLE ORTAYA ÇIKACAK

18. Asliye Ceza Mahkemesi kararında Hz. Musa'nın asasının Fethullah Gülen ile ortaya çıkacağı iddia edilerek "Asa'yı Musa tabii ki Fethullah hoca ile birlikte ortaya çıkacak, ve daha sonraki süreçte de Hazreti İsa Aleyhisselam'ın dünyaya gelerek Mehdi Aleyhisselam'ın arkasında namaza duracağı ona tabi olacağı fakat daha sonraki aşamada da Mehdi Aleyhisselam'ın da hazreti İsa Aleyhisselam'ın arkasında namaza duracağını yazmaktadır kaynaklar... Ben de herhalde bu kararım ile yine mehdilik kitabında geçen CEH CAH oluyorum" diye yazdı.

ERDOĞAN VE HÜKÜMET HAKKINDA "ÇETE" İFADESİ

Hâkim İlhan Karagöz kararında,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümeti, milletvekillerini ve siyasetçileri 'çete' ilan ederek;  Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulması kararı verirken "Türkiye cumhuriyet Genel Kurmay Başkanlığı yetkililerin bu suç duyurumuz doğrultusunda derhal olaya el koyarak ismi geçen herkesi derhal gözaltına alması ve sonra da yapılması gerekenlerin sırayla yapılması ve bu bağlamda;

Tüm yurda giriş ve çıkışların tutularak ismi geçen ya da geçmeyen tüm milletvekilleri belediye başkanları iş adamları gazeteciler ve bilinebilen herkes emniyetçi, hakim savcı kesimleri için de yurttan çıkışlarının engellenerek haklarında derhal soruşturma işlemlerinin ona göre yapılmasına özen gösterilmesine.." kararı verdiği ortaya çıktı.

Kaynak: Haber 7

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber