banner240
banner237
banner238

Hizmetkârınız olmakla şeref duyuyoruz

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Beşikdüzü ilçesinde tertip ettiği iftar programı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe hükümet konağı bahçesinde düzenlenen iftar organizasyonunda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile Beşikdüzülü vatandaşlar hazır bulundu.

 

Programda katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza, bütün Türkiye’ye ve İslam âlemine ‘Trabzon’da, Beşikdüzü’nde Ramazan barış ve kardeşlik, iyilik ayı, zeytin ekmeğini paylaşma ayı, bir ve beraber olma ayı, kırgınlıkların ve küskünlüklerin ortadan kaldırılma ayıdır’ mesajını verdiğiniz için Allah (c.c.) hepinizden razı olsun” diye konuştu. Konuşmasında Beşikdüzü’nün ve Trabzon’un hizmetinde olmaktan şeref duyduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Biz sizin hizmetkârınız olmakla şeref duyarız. Şehrimizde, ilçemiz hep birlikte önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bize yetki verdiğiniz 5 yıllık süre zarfında gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakcıoğlu da konuşmasında Başkan Gümrükçüoğlu ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu beraberindekiler ile birlikte halk iftarının ardından Ali Şükrü Bey Kültür Merkezinde şehit ve gazi aileleri onuruna verilen iftar programına katıldı. Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Necmettin Erdoğan’ın hazır bulunduğu organizasyonda şehit ve gazi aileleri ile görüşen Gümrükçüoğlu, “Bu memleket bugün dimdik ayakta ise şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde ayaktadır. Dualarımız her daim şehitlerimiz ve gazilerimizledir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber