İDMANOCAĞI KADIN FUTBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
TFF Kadınlar Futbol Birinci Ligi’nde mücadele verecek olan Trabzon ekibi İdmanocağı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, 12 Kasım’da başlayacak ligde Konak Belediyespor ile yapacakları sezonun ilk müsabakası öncesinde antrenmanlarına teknik direktör Gürkan Çavdar, antrenörler Vehbi Topal ve Ayhan Özdemir yönetiminde ASKF Sahası’nda tam kadro halinde devam ediyor.
  ÇAVDAR’HEDEFİMİZ LİGE TUTUNMAK’’
İdmanocağı Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Gürkan Çavdar, sıfırdan yeni bir ekip kurduklarını belirterek, hedeflerinin lige tutunmak olduğunu söyledi.
  Çavdar, sezonun ilk maçını geçen sezonun şampiyonu Konak Belediyespor ile yapacaklarını hatırlatarak, bunun takım açısından avantaj olacağını belirtti.
  Çavdar, ‘’ Geçen sezondaki kadromuzdan oyuncumuz kalmadı. Kısa zamanda yeni bir ekip oluşturduk. Mısır Milli takımında forma giyen 3 önemli oyuncunun yanı sıra bazı yerli oyuncuları kadromuza katarak bir takım oluşturduk. Bu sezon ilk etapta hedefimiz ligde tutunmak olacaktır. Gidebileceğimiz yere kadar çıkmak için mücadele vereceğiz’’ dedi.
  SARAH TA TAKIMA KATILDI
İdmanocağı’nın Mısır ’dan transfer ettiği 27 yaşındaki milli stoper Sarah Abdullah’ı Trabzon’a getirdi. Deneyimli oyuncu, ayağının tozuyla sarı-kırmızılı takımın antrenmanına katıldı.
Sarah, idman sonrası yaptığı açıklamada, ‘’ İdmanocağı yöneticileriyle yaptığım görüşmede türban taktığımdan futbol oynayıp oynayamayacağımı sordum. Yöneticiler ise bana ‘ Türkiye özgürlükler ülkesi. Hiçbir problem yok dedikten sonra Türkiye’yi tercih ederek İdmanocağı’nın transfer teklifini kabul ettim. Takımda yer alacak olan diğer iki Mısırlı oyuncu arkadaşlarımla birlikte çok iyi işler yapacağımıza inanıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber