Karatay Çerkes işadamları Türk işadamlarıyla TTSO'da bir araya gelecek
TRABZON, TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Rusya Federasyonu üyesi Karatay Çerkes Cumhuriyeti Opora Rossi İşadamları Birliği tarafından düzenlenen ikili iş görüşmesi etkinliği kapsamında işadamları 19 Ekim Perşembe günü bir araya gelecek. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadenizli işadamlarını TTSO'da yapılacak ikili iş görüşmelerine katılmaya davet etti.
 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Rusya Federasyonu üyesi Karaçay Çerkes Cumhuriyeti ile bölgemiz ve ilimiz arasındaki ticari ilişkileri uzun vadeli, istikrarlı ve dengeli bir şekilde geliştirmek ve çeşitlendirmek maksadıyla Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Karaçay Çerkes Cumhuriyeti Opora Rossi İşadamları Birliği arasında karşılıklı görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Yapılan istişareler neticesinde iki ülke iş adamlarının bir araya gelerek başta bölgelerinde mevcut ticari olanaklardan bahsetmek üzere temsilcisi oldukları işletmelerin ürün ve hizmetlerini tanıtabilecekleri, ihtiyaç ve beklentilerini paylaşabilecekleri ve ticari iş birlikleri kurabilecekleri bir etkinlik düzenlenmesinin karşılıklı fayda sağlayacağı hususu kararlaştırılmıştır” dedi.
 
Hacısalihoğlu, 18 Ekim Perşembe günü yapılacak etkinlikte iki ülkenin işadamlarının birebir görüşme imkânı da bulacağını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Tarım, hayvancılık ve su ürünleri yetiştiriciliği, tekstil, hazır giyim, ayakkabı ve deri imalat ve ticareti, inşaat malzemeleri imalat ve ticareti, mobilya, ev araç gereçleri imalat ve ticareti, otomotiv yedek parça imalat, tamir ve ticareti, makine ve yedek parçaları imalat, tamir ve ticareti, kuyumculuk ürünleri imalat ve ticareti, turizm hizmetleri, konaklama tesisleri ve seyahat acenteleri, fındık, çay, yaş sebze ve meyve ticareti konularında faaliyet gösteren üyelerimizin ticari ilişkilerini geliştirmelerine ve çeşitlendirmelerine imkân sağlamak üzere yapılan ikili iş görüşmesi etkinliğine tüm işadamlarımızı bekliyoruz.”
 
TTSO’da 19 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak etkinlikte, açılış konuşmalarının ardından Karatay Çerkes Cumhuriyeti Opora Rossi İşadamları Birliği üyesi 22 şirketin temsilcisi kendilerini tanıtacak, iki ülkedeki yatırım imkanlarıyla ilgili sunumlar yapılacak. Etkinlikte daha sonra iki ülke işadamları ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber