KÖPRÜBAŞI'NA CHP'Lİ BELEDİYE'NİN YAPMAK İSTEDİĞİ HİZMET ENGELLENDİ
Köprübaşı kongresinde konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Köprübaşı’nda bir kütüphane ile yapmak istediler. Köprübaşı Belediyesi’nden  yer istendi ancak yer yok diyerek Köprübaşı’nda yer verilmedi. Köprübaşı’na neden hizmetin önlendiğinin hesabını sorun, bunu herkese anlatın” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Köprübaşı İlçe Kongresi yapıldı. CHP Köprübaşı İlçe Başkanlığında yapılan kongreye CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Saadet Partisi Köprübaşı İlçe Başkanı Selim Üçüncü, MHP Köprübaşı İlçe Başkanı İrfan Demirci, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Kongrede mevcut Başkan Kemal Balcı güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kemal Balcı’nın yönetim kurulu Cemil Sancak, Polat Kumbasar, Fahri Sancak, Yusuf Yıldırım, Cemal Altuntaş, Ali Kurt, Adnan Özduman, Kazım Sancak, Hasan Sancak ve Ramazan Sancak isimlerinden oluştu.
VATANDAŞ KORKUYOR
Çok mağdur durumdayız diyen CHP Köprübaşı ilçe Başkanı Kemal Balcı, “Vatandaşımız büyük baskı içinde. Hükümet baskısı, belediye baskısı ile partiye üye olmaktan, partiye uğramaktan korkuyorlar. İlçemize yatırım yapılmıyor, çarşı ve mahalle yolları bozuk. Çok mağdur durumdayız. Köprübaşı’nda oylarımızı artırmaya çalışıyoruz” dedi.
EKREM İMAMOĞLU’NUN KÜTÜPHANE YAPMAK İSTEDİ
Köprübaşı’na CHP’li belediyesinin hizmetin engellendiğini söyleyen CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Köprübaşı’nda bir kütüphane ile yapmak istediler. Köprübaşı Belediyesi’nden yer istendi ancak yer yok diyerek Köprübaşı’nda yer verilmedi. Köprübaşı’na neden hizmetin önlendiğinin hesabını sorun, bunu herkese anlatın” dedi.
BİZİM KORKAKLARLA İŞİMİZ YOK
Kongrede konuşan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, “ Bizim korkaklarla işimiz yok. Kızım, oğlum iş sahibi olacak diye korkup partiye uğramıyorsa varsın gelmesin. Bu ülkeyi kuranlar korkmadılar ve bize vatan bıraktılar.15 yıldır iktidardalar Köprübaşı’nda hiç bir şey yapmadılar. Burada santraller kurdular, parayı alıp gidiyorlar. Dünyada kurulan santralin gelirinin yüzde 5’i yöre halkına zarar diye ödenir. Sizin bu zararınızı karşıladılar mı! Hayır. Bu sizin anayasal hakkınız, hesabını sorun.  El ayıpta çalmadıkları yer yok. Herkes biliyor bunları. Hiç moralinizi bozmayın gidiyorlar. Gitmemek için her şeyi yapıyorlar ama kurtuluş yok 2019’da onları göndereceğiz    ” diye konuştu.
HABER: FATİH İSAK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber