banner240
banner237
banner238

KÖRFEZDE OKULLARIMIZ İÇİN HER TÜRLÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE VARIZ…!'
Körfez ilçemizde KIRVELİ Kapı Mobilya olarak yıllardır esnaflık yapan, Süleyman KIRVELİ’nin oğlu Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ, Körfez ilçemizdeki okullarımız için biz sektörümüz olarak her türlü sosyal sorumluluk projesine açığız. Bizler Körfezin evlatlarıyız. O okullarda bizler de eğitim öğretim yaptık. Şimdi sıra vefa zamanında. Bizim için vefa, İstanbul’da bir semt değildir. Bu okullarda bizler okuduk, kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız ve gelecekte çocuklarımız okuyacaklar. Bu okulların her ihtiyacını devletimizden beklemek doğru değildir. Bizler okullarımıza elbette bir şekilde maddi manevi faydalı olabiliriz. Bu ne bizi batırır ne de maddi açıdan zora sokar. Herkesin bir yardım edebilme kapasitesi vardır. O doğrultu da okullarımıza, faydalı olmalıyız. 
Eskiler çok zorluklar görmüşlerdir. Ama büyüklerimiz bizlere onların gördüğü zorlukları yaşamamamız için okuyup, ülkemize faydalı birer birey olmamız konusunda dişini tırnağına takarak çalışmaktadırlar. Ellerimizde fırsatlar varken, imkanlar varken, bu imkanları paylaşırsak birlikte kalkınmış oluruz.
Biz işletme olarak, sosyal sorumluluk projesi olarak, Körfez General Edip Bayoğlu İlköğretim Okulumuzda bulunan ana okulundaki demir petekleri MDF ile kaplayarak, ana okulunda okuyan çocuklarımızın olası bir kazada onlara zarar gelmemesi açısından böyle bir şey düşündük. Gerekli resmî kurumlarımıza başvurumuzu yaptık. Olumlu karşıladılar. Faydanın küçüğü büyüğü olmaz. Fayda faydadır. İlçemizdeki diğer esnaf ağabeylerimize, işletme sahibi büyüklerimize her okulun bir ihtiyacını giderelim teklifinde bulunuyorum. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber