banner240
banner237
banner238

KÖSEOĞLU EMİROĞLU Medya'yı Ziyaret Etti

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula KÖSEOĞLU EMİROĞLU Medya Gurubuna gelerek Genel Kordinatörümüz
Bekir Sami EMİROĞLU'nu ve Haber Müdürü Hulusi ESERCAN'ı Ziyaret etti.

Genel Koordinatörümüz EMİROĞLU kendisini ziyaret eden Ayşe Sula KÖSEOĞLU ile Trabzon gündemini değerlendirip fikir alış verişinde bulundular.

Trabzon'un siyasetten eğitime her konuda önemli noktalara değinen ikili özellikle son zamanlarda gündemden düşmeyen ilçe kongreleri İl kongereleri ve Belediye Başkanları hakkında da sohbet etti.
Ak parti de ismi Trabzon'un Ayşe Ablası diye konuşulan milletin gönlüne taht kuran KÖSEOĞLU açık yürekliliğiyle partili partisiz herkeze her kesime yardımcı olmasından dolayı Trabzon'un Ayşe'si diyede konuşuluyor

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula KÖSEOĞLU'u Genel Koordinatörümüze EMİROĞLU Medya Gurubuna yeni katılan Manşet 61 haber sitesinin hayırlı olsun diyerek "Emiroğlu'nu eskiden beri tanırım. Yaptıgı haberleri devamlı takip ederim. Tarafsız ve objektif haber yapar. Bundan dolayıda kendisini taktir ediyorum ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Genel Koordinatörümüz Emiroğlu ise Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula KÖSEOĞLU'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek "Sayın vekilim daha Doğrusu Trabzon'un Ayşe ablası ile dostlugumuz eskiye dayanır arkadaşımdır. Avukatlıgında başarılı oldugu gibi siyasette ve milletvekilliğin dede başarılı olmuştur.Kendisine Trabzona bizlere verdiği destekten ve bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber