KÜLTÜR MERKEZİNİN  TEMELİ ATILDI
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çekiyor. İlçede yıllardır eksikliği hissedilen kültür merkezinin yapımına başlatıldı. Düzenlenen tören ile Halil İbrahim Atmaca Kültür Merkezi'mizin temel atma töreni gerçekleştirildi.
Düzenlenen programa Maçka Kaymakamımız Orhan Aktürk, Maçka Belediye Başkanımız Koray Koçhan, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur, iş adamımız Zeki Atmaca, siyasi parti başkanları, kurum amirleri, belediye meclis üyeleri mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 
3,5 MİLYONLUK YATIRIM
Belediye Başkanımız Koray Koçhan, "Projelerimizin arasında yer alan Kültür Merkezi için çalışma ve projelerimizi tamamlamıştık. Maçkalı hayırsever iş adamlarından merhum Halil İbrahim Atmaca'nın oğulları Ayhan Atmaca, Zeki Atmaca kardeşlerinde babalarının ismi yaşaması için projeye destek vererek Kültür Merkezi’nin ismini Halil İbrahim Atmaca Kültür Merkezi olarak koyduk. Destekleri için Atmaca ailesine teşekkür ederiz. Bugünde yoğum katılım ile 3,5 milyonlu kültür merkezimizin temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. İçerisinde sinema salonu, toplantı salonları, sergi salonları, kafeteryası ile çok amaçlı bir kültür merkezimizi ilçemize kazandırmış olacağız. İlçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber