banner240
banner237
banner238

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 17-18 Kasım 2017 tarihinde,  Ankara’da gerçekleştirilecek olan Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine Trabzon da davet edildi.
Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliği ile Trabzon'da kurulan ve kuruluşunda Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'ın da büyük emeği olan Bilgisayar Bilimleri ve Kodlama Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan 'Kodla Yap Projesi', Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ankara'da gerçekleşecek olan Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine davet edildi. 
Zirvede Eğitim Teknolojileri Alanındaki Yenilikler Masaya Yatırılacak 
Türkiye´nin eğitim teknolojileri alanında yapılacak yeni araştırmalara yön vermek, paydaşların eğitim teknolojileri alanında yaptığı iyi örneklerin birbiriyle paylaşımını sağlamak ve eğitimde FATİH Projesine bilimsel katkı sağlanması amaçlanıyor. Ankara'da yapılacak olan bu önemli zirvede Trabzon adına Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mesut Kaş proje sunumunu gerçekleştirecek

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber