Milletin AK Partisi 15 yıldır iktidarda'
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti´nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin 15. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 
15 yıl önce 3 Kasım 2002 seçimlerinde Türkiye’nin tercihini yaparak AK Partiyi tek başına iktidara getirdiğini belirten Revi “ AK Parti Millettin desteğiyle geldiği iktidarı milletin emanetine sahip çıkarak korumaya devam ediyor.” dedi. 
3 Kasım 2002 seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Revi şunları söyledi : “ Partimiz kurulduktan kısa bir süre sonra tek başına iktidar olarak seçilerek millete hizmet etme aşkıyla 15 yıldır Türkiye'yi yönetmeye devam ediyor.  Kurulduğumuz günden beri milletimizin istek ve ihtiyaçlarına cevap vererek her zaman milletimizin teveccühünü gördük. Milletimiz hizmet istiyordu hizmet ettik. Her şey Türkiye için dedik ve durmadan yolumuza devam ediyoruz.” 
AK Parti’nin iktidara geldiği günden beri yalnızca millete hizmet ettiğinin altını çizen Revi “ Milletimiz vesayet güçlerine değil kendisine hizmet edilmesini istiyordu. AK Parti de vesayeti ortadan kaldırarak milleti hizmetle buluşturdu. Türkiye’de 15 yıl önce hayal dahi edilemeyen dev projeler AK Parti İktidarları döneminde gerçekleştirilerek aynı kararlılıkla ‘Milletin İktidarı’ olarak Milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte milletinin yanında olmaya devam ediyor. AK Partinin Milletten aldığı güçle her türlü vesayeti, kalkışmaları ve darbeleri bertaraf ederek Milletin öz güvenini kazanmasını sağladı. En son yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi de gösteriyor ki Millete tepeden bakan ve efendilik taslayan zihniyete karşı AK Parti, Türkiye’de demokrasinin teminatı oldu.” şeklinde konuştu. 
Bütün engellemelere rağmen iktidara gelen AK Partinin bir ‘Anadolu İhtilali’ olduğunu söyleyen Revi, “AK Partinin Türkiye’de ve Trabzon’da iktidara gelişinde başta vatandaşlarımız olmak üzere emeği geçenlere, kurulduğu günden beri AK Parti teşkilatlarında görev almış bütün başkan ve yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, köy mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize şükranlarımı sunarım. Birlikte yol yürüdüğümüz kardeşlerimizden ahrete intikal etmiş olanlara rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber