Moda haftasında Forum Trabzon'da yıldızlar geçidi yaşanacak
İlk olarak, 14 Ekim Cumartesi günü ünlü modeller Irmak Atuk ve Ece Begüm Yücetan'ın katılımıyla sevilen markaların Sonbahar-Kış koleksiyonu defilesi yapılacak. Defilenin ardından podyuma Sinan Akçıl çıkacak. “Yüzyılın Aşkı”, “Tabi Tabi” ve “Şarttır” gibi şarkılarıyla milyonların sevgisini kazanan Sinan Akçıl, Trabzonlulara mini bir konser verecek.
15 Ekim Pazar günü ise moda dünyasının ünlü isimlerinin jüri koltuğunda oturacağı “En Şık Kim?” yarışması düzenlenecek. Yarışma, tiyatrocu ve sunucu Cem Özer'in sunumuyla gerçekleşecek. Jüri koltuğunda ise moda dünyasının dev isimleri Neslihan Yargıcı, Cemil İpekçi ve Şenay Akay bulunuyor. Jürinin değerlendirmeleri sonucunda en şık ve tarz bulunan ilk üç katılımcı sürpriz hediyeler kazanacak.
Forum Trabzon'un düzenlediği etkinliklerle moda dünyasının nabzının tutulacağı hafta sonunda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Defile: 14 Ekim Cumartesi, saat: 16.00
Yarışma: 15 Ekim Pazar, saat: 15.00
NOT: Konuyla ilgili detaylı basın bültenleri ve görseller ektedir.   
Cumartesi ve Pazar günleri Forum Trabzon'u ziyaret edecek ünlü isimlerle özel röportaj talepleriniz için lütfen bize ulaşın, her talep değerlendirmeye alınacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber