banner240
banner237
banner238

New Holland'ın Bursa Tarım Fuarı'ndaki standı
New Holland’ın Bursa Tarım Fuarı’ndaki standı bu yıl çiftçileri, traktör ve zirai ekipmandan, finansal çözümlere kadar, çiftçilerin hayatlarını baştan aşağı değiştirecek her şeyi bulabilecekleri bir ‘yenilikler alanı’ olarak karşılıyor.
New Holland fuardaki standında, bağ-bahçe tarımı için Türkiye’de üretilen yepyeni traktör serisi T480B ile birlikte çiftçilerin kredi ve finansal ihtiyaçlarına pratik ve hızlı bir çözüm sunmak için tasarlanan ve Türkiye’de bir ilk olan TürkTraktör Finans hizmetini de tanıtıyor.
Bursa, 11 Ekim 2017 – Bu yıl 15.si düzenlenen Bursa Tarım 2017 Fuarı’nda New Holland lider marka olmanın farklılığını, tarım sektörüne sunduğu 360 derece çözümlerini tanıttığı standında hissettirdi.
New Holland’ın tanıtım alanında çiftçilere tarımdan hayvancılığa tüm çalışmalarda işleri kolaylaştırıp verimliliklerini artıran yepyeni traktör ve zirai ekipmanlarının yanı sıra çiftçinin krediye ulaşmasında büyük bir kolaylık sağlayan yeni finansal çözüm TürkTraktör Finans hizmeti de tanıtıldı.
T480B: New Holland, bağ bahçe ile uğraşan çiftçiler için ideal, Türkiye’de üretilen bir ürünle fuarda
New Holland, Türkiye’de üretilen ve en çok tercih edilen traktörlerden biri olan T480’in, bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış bahçe modeli T480B’i ilk kez Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçilerin beğenisine sundu. Büyüyen bahçe tarımı göz önünde bulundurularak üretilen T480B bahçe tarımı için ideal ölçüleri, tüm modellerde standart olarak sunulan ileri-geri mekik kolu, modern çizgilere sahip kaporta dizaynıyla sınıfında yeni standartları belirliyor.
Bursa Tarım Fuarı’ndaki standında yepyeni New Holland T480B serisine ek olarak, yenilenen New Holland TD4B serisi, TT4.75, New Holland T7, T6 Auto CommandTM Tier 4B ve TR 5 serisi traktörler de yer aldı. Tanıtım alanında traktör modellerinin yanı sıra tarım ekipmanları ve tarımda kullanılan iş makineleri de sergilendi.
Hayvancılıkla uğraşanların, ekipmanları yaşayarak inceleyebileceği özel bir alan
New Holland bu yılki standında hayvancılıkla uğraşanlar için özel deneyim alanı da oluşturuldu. Bu alan sayesinde hayvancılıkta işini geliştirmek isteyenlere tarım ve mekanizasyona dair tüm ürünler bir arada gösterildi.
Bu alanda tanıtımı yapılan ürünler arasında her türlü hayvansal üretim işletmesinin ihtiyaç ve talebine yönelik sunulan yeni Roll-Belt Serisi Balya Makineleri, FR600 Forage Cruiser silaj makineleri ve CX6.80 Biçerdöverler yer aldı.
TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir fuar öncesinde düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarına fuara ilişkin şu bilgileri verdi: “Türkiye’nin sanayi ve tarım merkezlerinden biri olan Bursa’nın yeri bizim için ayrı. Bu nedenle, bu fuar için yaklaşık 1 yıldır hazırlanıyoruz. Bursa Tarım Fuarı’nda ziyaretçilerimizi neredeyse her yıl mutlaka yepyeni ürünlerimizle karşılıyoruz. Bunu bir gelenek haline de getirdik diyebiliriz. Bu geleneğimizi bozmuyor ve bağ ile bahçe uygulamaları için tasarlanan yepyeni bahçe modelimiz olan New Holland T480B’yi ilk kez Bursa’da çiftçilerimizin beğenisine sunuyoruz.”
İrfan Özdemir, traktör pazarında en çok tercih edilen markaların üreticisi olarak “modern tarıma yön verme” vizyonuyla sektöre sadece son teknolojiye sahip ürünler sunmadıklarını çiftçinin ürünlere daha kolay ulaşabilmesini sağlayacak yenilikçi çözümler üzerine de aralıksız çalıştıklarını söyledi.
Özdemir bu kapsamda ilk kez Bursa Tarım Fuarı’nda tanıtımı yaptıkları ve sektörde ‘bir ilk’ olma niteliğine sahip TürkTraktör Finans hizmetiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Çiftçimizin en son teknoloji ile donatılmış traktörlere daha kolay ve hızlı şekilde erişmesini sağlamak adına farklı çözümler üretiyoruz. ‘Tüm finansal işlemler tek çatı altında’ mottosuyla ortaya çıkan TürkTraktör Finans, Türkiye’de bu alanda sunulan ilk çözüm olma özelliğine sahip. Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren New Holland bayileri üzerinden işleme sunulan TürkTraktör Finans, çiftçilere en pratik ve kolay kredi deneyimini yaşatmak üzere tasarlandı. Bu sistem sayesinde çiftçilerkendilerine sağlanan krediyle New Holland bayisinden ihtiyaçları olan traktörü satın alarak tarlalarına dönebilecekler. Kurumsal iş ortağımız Denizbank da fuar süresince isteyen çiftçilerimize hem finansal danışmanlık desteği sağlayacak hem de TürkTraktör Finans hizmetini New Holland standında anlatacak.”
BİLGİ İÇİN: NEW HOLLAND STANDINDA SERGİLENEN ÜRÜNLER
TRAKTÖRLER
New Holland T480B
Yıllardır müşterilerinin ihtiyaçlarına göre en doğru ürünleri ve en yeni teknolojileri sunan New Holland markası büyüyen bahçe tarımını göz önünde bulundurarak yeni T480B serisi ile ürün gamını güçlendiriyor. 3 silindirli, 48HP gücünde motoru, standart ileri geri mekik koluna sahip 8 ileri 8 geri transmisyonu, bahçe tarımı için ideal ölçüleri, modern çizgilere sahip kaporta dizaynı ile yeni T480B sınıfında yeni standartları belirlemeye hazır…
Bugüne kadar gücün ve ekonominin simgesi haline gelen TürkTraktör üretimi 3 silindirli turbo aspirasyon sistemine sahip motor, yüksek tork değerlerine düşük motor devirlerinde ulaşarak kullanıcılarına ekonomik bir kullanım sunuyor.
Tek çeker ve çift çeker modellerde standart olarak sunulan ileri-geri mekik kolu sayesinde sıra soru dönüşler hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirilirken, yeni T480B sahip olduğu 8 ileri 8 geri transmisyon sayesinde kullanıcısına geniş bir hız ve vites aralığı sunuyor.
Tüm modellerde standart olarak sunulan 4 adet hidrolik güç çıkışı, standart Lift-0-Matic™ ve 2.200 kg hidrolik kaldırma kapasitesi sayesinde kullanıcı tüm ekipmanlarla etkin bir şekilde çalışılabiliyor.
Konforlu sürücü koltuğu, ergonomik olarak yerleştirilmiş kumanda kolları sayesinde yeni T480B kullanıcısına uzun saatler konforlu bir çalışma ortamı sağlıyor.
Motor ve transmisyon gibi teknik özellikleri yanı sıra alçak kaporta tasarımı sayesinde T480B modeli bahçe tarımı ile uğraşan çiftçilerimizin taleplerine cevap verebiliyor.
Yeni T480B, Türk Traktör üretimi yerli motoru, tüm modellerde standart 8 ileri 8 geri tranmisyonu, güçlü hidrolik sistemi, modern tasarımı ile bahçe tarımı ile uğraşan üreticilerin beklentilerini karşılamaya hazır.
New Holland TD4B Serisi
Türk çiftçisi ile ilk buluştuğu tarihten bu yana bahçelerin vazgeçilmezi olmayı başaran New Holland TD4B bahçe serisi traktörler Bursa fuarında yenilenmiş özellikleri ve platform yapısı ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.
Mekanik akü şalteri, yeni yüksek debili hidrolik pompası, farklı jant boyutlarına özgü arka çamurluk tasarımı gibi yeni özellikleri ile yenilenen New Holland TD4B serisi Bursa Tarım fuarında görcüye çıkıyor.
65, 72, 80 ve 88 hp güçlerinde 3 ve 4 silindirli turbo-intercooler sistemine sahip TürkTraktör üretimi motoru, akü şalteri ve 79 litre yakıt deposu TD4B serisinde yer alan standart donanımlardan sadece birkaçı.
12 ileri 12 geri vites seçeneği sayesinde kullanıcı pek çok tarımsal faaliyetin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor.
Daha düşük ilerleme hızlarına ihtiyacı olan çiftçilerimiz için 20 ileri – 12 geri sürüngen vites seçeneği isteğe bağlı olarak tüm TD4B modellerinde sunuluyor.
İsteğe bağlı olarak sunulan powershuttle mekik kolu sayesinde kullanıcı debriyaja basmadan ileri-geri yaparak zaman ve yakıt tasarrufu sağlıyor.
Standart olarak sunulan elektro-hidrolik çift çeker ve diferansiyel kilidi kumandaları sayesinde kullanıcı tek bir tuşa basarak çift çeker sistemini ve arka diferansiyel kilidini devreye alabiliyor.
3.000 kg kaldırma kapasitesine, standart Lift-0-Matic™ ve 4 adet hidrolik güç çıkışına sahip olan güçlü ve dayanıklı hidrolik sistemi, yenilenmiş 47 litre/dakika daha yüksek debili hidrolik pompası ile gücüne güç katıyor.
Bir çok ekipmanla verimli kullanımının yanında düşük motor devirlerinde devreye giren 540-540E çift hızlı kuyruk mili sayesinde etkin bir kullanım sağlanıyor.
Tekerlek hızına senkronize kuyruk mili tüm TD4B modellerinde standart olarak sunuluyor.
Direksiyon altına konumandırılmış servo kuyruk mili sayesinde kullanıcı yumuşak bir kuyruk mili kavraması yaparken güvenli bir kullanıma da kavuşmuş oluyor.
24’’ ve 28’’ arka lastik ölçülerine sahip 2 farklı lastik ebadı ile sunulan New Holland TD4B serisi her iki lastik ebadına özgün arka çamurluk tasarımı ile özellikle ağaç altı çalışmalarda kullanıcısına daha verimli bir kullanım sağlıyor.
New Holland TD4B serisi traktörler yenilenen arka rops dizaynı sayesinde her türlü tarımsal ekipman ile etkin bir şekilde çalışmayı sağlarken sahip olduğu geniş platformu, ergonomik olarak yerleştirilmiş kumanda kolları ile kullanıcısına uzun saatler boyunca konforlu bir çalışma ortamı sağlıyor.
Yenilenen özellikleri ile New Holland TD4B serisi beklentilerinizi karşılamaya hazır.
New Holland TT4.75
Her daim daha iyiyi hedefleyenlerin tercihi olacak yeni New Holland TT4.75 modeli 4 silindirli, 75 HP gücünde, turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip yerli üretim motoru, 12 ileri 12 geri transmisyonu, 40km/h ilerileme hızı, güçlü ve dayanıklı hidrolik sistemi, sınıfında fark yaratan kullanıcı dostu özellikleri ile tüm işlerin üstesinden kolaylıkla gelmenizi sağlıyor.
Yerli üretim 4 silindirli motor, turbo intercooler aspirasyon sistemi, standart akü şalteri, 82 litre yakıt depo kapasitesi gücün ve tasarrufun yeni adı TT4.75 modelinde buluşuyor.
Güçlü ve güvenli hidrolik donanım sayesinde 3.000 kg’a varan hidrolik kaldırma kapasitesine ulaşılırken 4 adet hidrolik güç çıkışı, standart Lift-0-Matic™ donanımı ile pek çok ekipman ile etkin bir şekilde çalışılabiliyor.
Düşük motor devrilerinde devreye giren 540/540E çift hızlı kuyruk mili sayesinde ekonomik bir kullanım garanti altına alınıyor.
Powershuttle modellerde standart olarak sunulan servo kuyruk mili kavraması ile yumuşak bir kavrama yapılırken güvenli bir kullanım da garanti altına alınıyor.
Tekerlek devrine senkronize kuyruk mili sayesinde pek çok ekipmanla etkin bir şekilde çalışılabiliyor.
2198 mm lik geniş dingil açıklığı ile yeni TT4.75 modeli kullanıcısına maksimum çekiş gücü ve konforlu bir çalışma ortamı sağlıyor.
Sunduğu gelişmiş özelliklerinin yanı sıra güvenlik ve konforuyla da dikkat çeken TT4.75 modeli mekanik akü şalteri, geniş platform ve kabin iç alanı, açılabilir sunroof’u, klima seçeneği, akıllı far takip sistemi, sessiz ve engelsiz görüş alanına sahip sınıfının en gelişmiş kabiniyle, performans ve ergonomiyi buluşturuyor.
Yeni TT4.75, yerli üretim 4 silindirli motoru, geniş vites seçeneine sahip transmisyonu, 40 km/h ilerleme hızı ve daha pekçok özelliği ile Türk çiftçilerinin yeni gözdesi olmaya hazır.
Üstün donanım özelliklerini transmisyonuna da yansıtan TT4.75 modeli 12 ileri - 12 geri vites seçeneğinin yanı sıra direksiyon altına yerleştirilmiş standart mekanik veya isteğe bağlı hidrolik powershuttle mekik kolu ile kullanım kolaylığı sağlıyor.
İsteğe bağlı olarak sunulan sürüngen vites (20 ileri - 20 geri) seçeneği ile tüm tarımsal faaliyetlerde etkin bir şekilde çalışılabiliyor.
TT4.75 modelinde standart olarak sunulan elektro hidrolik diferansiyel kilidi ve çift çeker sistemi ile operatörün kullanım kolaylığı en üst seviyeye taşınıyor.
New Holland Tarım Ekipmanları
New Holland Roll-Belt serisi değişken odalı silindirik balya makineleri
New Holland tarafından Türk tarımının hizmetine sunulan yeni Roll-Belt Serisi Balya Makineleri ile her türlü hayvansal üretim işletmesinin ihtiyaç ve talebine yönelik olarak farklı çaplarda silindirik balyalar yapabilmek mümkün.
Roll-Belt 150 modeli ile 90 cm ile 150 cm çapları arasında balya yapılabilirken, Roll-Belt 180 modeli ile 90 cm ile 180 cm çapları arasında balyalar yapılabiliyor. Roll-Belt serisi balya makineleri ekstra yoğunluklu balyalar yapılmasına olanak tanıyan Dual Density sistemi, olası rotor sıkışmalarının kabinden inmeden giderilebilmesini sağlayan hidrolik kontrollü Dropfloor özelliği ve 5 adet taşıyıcı lamaya sahip yeni nesil ağır hizmet tipi toplama düzeni gibi üstün özellikleri ile silindirik balya makinelerinde standartları belirliyor.
New Holland FR600 Forage Cruiser silaj makineleri
Daha yüksek kapasite ve iş verimi isteyen işletmeler için 591 HP motor gücünde ve 8 sıralı mısır hasat tablasına sahip FR600 Forage Cruiser, New Holland silaj makinesi ürün gamına dahil edildi.
Yeni Premium donanım özellikli kabini, üstün yakıt ekonomisi ve yüksek kapasite sağlayan Variflow sistemi ile Türk tarımının hizmetinde.
New Holland CX6.80 biçerdöverler
New Holland CX6.80 biçerdöverler tümüyle yenilenen kabini ve yeni fonksiyonel özellikleri ile Türkiye’nin biçerdöveri olmaya hazır. Elek dengeleme sistemine sahip CX6.80 model biçerdöverlerde sunulmaya başlanan yeni Opti-Speed™ otomatik değişken sarsak hız sistemi ile her türlü tarla şartında daha az dane kaybı, daha fazla kapasite garanti edilebiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber