banner240
banner237
banner238

Of Medya Derneği'nden  Gazeteciler Günü Mesajı
Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “İnsanlığın menfaatleri, milletimizin Hakka dayalı çıkarları doğrultusunda gerçeklerin peşinden koşarak, toplumu aydınlatan tüm gazetecilerin Gazeteciler Günü’nü kutlar, kendilerine bu yolda başarılar dilerim” dedi. 
İnsanlığın huzuru için habercilik yapan tüm gazetecilerin gazeteciler gününü kutlayan Medya Derneği Başkanı Muratoğlu,”Gazetecilik belli bir zümrenin veya kişilerin menfaatlerini ön plana alarak çalışma yapmak değil, toplumun bütün kesimlerini kapsayan faydalı bilgileri vatandaşa yansıtmaktır. Bu görevi yaparken beşer kurallarından değil ilahi kurallardan korkarak hareket etmelidir. Çünkü herhangi bir beşerin bir menfaati doğrultusunda yapılan haber farklı bir beşeri üzebilir, fakat insanoğlunu yoktan var eden Yüce Rabbimizin ilahi kurallarını baz alarak yapılan haber ise bütün insanlığın saadetine vesile olur.” diyerek “Beşerin hevası için değil Hakk’ın rızası için bu iş yapılmalı” dedi. 
Toplumu yönlendiren en büyük faktörlerden birinin medya olduğunu da sözlerine ekleyen Muratoğlu, “Hangi toplum olursa olsun olumlu veya olumsuz yönlendirmeden en büyük etken Medyadır. Bugün ülkemizin gerek maneviyat gerekse sosyal sorunların baş mimarı söylediğimiz gibi medyadır. Bu görevin ehemmiyeti bu bakımdan çok önemlidir.” İfadelerini kullandı.
‘Saydığımız bu özelliklerde habercilik yapan bütün meslektaşlarımızın gazeteciler gününü kutluyorum’ diyen Muratoğlu, “Hangi gazeteci olursa olsun, hangi bölgede veya ülkede olursa olsun aynı idealleri taşıyan bütün meslektaşlarımıza bu ulvi yolda başarılar diliyorum.” Temennisinde bulundu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber