banner240
banner237
banner238

OKAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ  TUZLASPOR'UN SAĞLIK SPONSORU OLDU!
Okan Üniversitesi Hastanesi, yapılan anlaşma ile Tuzlaspor’a, Türk futbolunda yükseliş sürecinde destek olmayı ve bölgemizde sağlıklı yaşam bilincini yaygınlaştırmayı hedefliyor.
İki kurum arasında önemli bir sinerji yaratacak sağlık sponsorluğu anlaşmasının,imza töreni yapıldı .
Okan Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen imza törenine, Okan Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Can Özkan Okan, Okan Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alper Tunga Demiarslan, Okan Üniversitesi Hastanesi Yöneticileri, Tuzlaspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erdoğan, Yönetim Kurulu üyesi Ali Kanıçok.Teknik direktör Mehmet Birinci ,yardımcı hocalar,futbol takımının tamamı ve kulüp müdürü Selahattin Çevik ile idari menejer Suphi Tarım katıldı.
Okan Üniversitesi tarafından Tuzlaspor'a verilen kokteyl den sonra imza töreni için salona geçildi.
İmza töreninin ardından konuşan Okan Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Can Özkan Okan, “Çocuklar ve gençlerimizin sağlıklı yaşam bilinci ile büyümeleri, spor ile iç içe yaşamaları çok önemli. Tuzlaspor, kadrosu çok genç bir alt yapıdan oluşmakta ve bölgenin yükselen değerleri arasındadır ''dedi .
Okan sözlerini ''Her iki kurum için de önceliğimiz sağlıklı yaşam olduğu için bu işbirliğinin anlamı çok yüksek. Bugün, burada bir arada olmaktan heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Murat Erdoğan, Ümit Davala,  Cihan Haspolatlı, Yıldıray Baştürk gibi Türkiye’nin kıymetli futbolcularının, yönetimi devralması ile yeni bir döneme başlayan Tuzlaspor’u bölgenin en güçlü hastanesi olarak her zaman destekliyoruz ve daima destekleyeceğiz” ifadelerinde bulunarak bitirdi.
Tuzlaspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erdoğan, “Tuzlaspor'un başlıca ilkelerinden olan sporcu sağlığı konusunda bize tam kapsamlı koşulsuz desteği olan Okan Üniversitesi Hastanesi’ne teşekkürü borç biliriz. Bundan sonraki süreçte kurumsal işbirliği konusunda anlaşmaya varmamızdan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu mutluğumuza eşlik eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz’’ dedi
İmza töreninden sonra Tuzlaspor Kulübü Başkanı Murat Erdoğan  Okan Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Can Özkan Okan, Okan Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alper Tunga Demiarslan,' üzerlerinde isimleri yazılı olan Tuzlaspor forması hediye etti.
Tuzlaspor'lu futbolcuların ve Tuzlaspor yönetim kurulunun Okan Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Can Özkan Okan ile toplu resim çekiminin ardından program sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber