ORTAHİSAR'A 6 OKU DİKECEĞİZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı adayı Celal Akaç, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Koltuk ve CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’e nezaket ziyaretinde bulundu.  
Perşembe günü basın açıklamasıyla resmi olarak adaylığını açıklayacağını söyleyen Celal Akaç, en büyük iddiasının yerel seçimler olacağını söyledi. 
6 Ok bayrağını Ortahisar Belediyesine dikmek için yola çıktığını belirten Celal Akaç, “Ortahisar ilçemizde partimizin yaygın örgütlülüğünü sağlamak birinci görevimiz olacaktır. Halka dokunacak bir yönetim anlayışıyla her bir bireyimize ulaşmanın yol ve yöntemini bulacağız. Gerek yerel gerekse ülkemizin yaşadığı bu olumsuz sürece ilişkin görüş ve düşüncelerimizi vatandaşımızla birebir irtibatlanarak anlatacağız. Ortahisar ilçesi Trabzon kentinin yarısıdır. 17 ilçede yaşayan nüfus kadar insan Ortahisar ilçesinde yaşamaktadır. Kentin sosyo ekonomik yaşamı Ortahisar’dan şekillenmektedir. Ortahisar ilçesinin çözülmüş sorunları bütün kent halkının sorunlarının çözümüne katkı koyacaktır. Sürece bu noktadan bakıyoruz. Sadece birliği, beraberliği, dayanışmayı değil bu kentin geleceğini, alt yapısını daha iyi planlamayı hedefleyen bir ekip olacağız” diye konuştu.
HABER: FATİH İSAK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber