banner240
banner237
banner238

Revi: 'CHP suçluluk psikolojisini iftira atarak gizliyor'
FETÖ’nün dizayn etmeye çalıştığı bir komplo siyasetinin CHP’yi teslim aldığını ifade eden Revi “FETÖ artıklarının akıttıkları salyalarla ne siyasetin kirlenmesine ne de bu salyaların Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve Hükümetimize bulaşmasına müsaade etmeyiz.”dedi. 
CHP’nin Türk siyasi tarihinde her zeminde millete ve milletin değerlerine karşı durduğunu belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “ CHP, Sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine, İçişleri Bakanımız gururumuz Sayın Süleyman Soylu’ya akıl almaz, insafa ve izana sığmaz saldırılar ve iftiralarla sonuç alacağını zannediyor.”ifadelerini kullandı.   
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyaseten bitmişliğini, tükenmişliğini gizlemek ve CHP deki iç kargaşayı örtbas etmek için saldırı metodunu benimsediğinin altını çizen Revi şunları söyledi: “Kılıçdaroğlu yanındaki birkaç tetikçi ile milletimizin kendilerine takdir ettiği siyasi sonuçtan kaçamayacaktır. 11 seçimde ve referandumda milletimizin sandık dersini anlamayan bir CHP nin milletimize verebileceği hiç bir şey yoktur. 2019 seçimlerinde değerli halkımızdan alacakları siyasi dersin hırçınlığını ve olumsuz psikolojisini, hükümetimize, genel başkanımıza ve bakanımıza saldırarak bertaraf edeceklerini sanıyorlarsa boşa hayal kuruyorlar demektir.” 
Kılıçdaroğlu’nun ağzını her açtığında “Ya iftira ediyor, ya aşağılamaya çalışıyor, ya da saldırıyor” diyen Revi şöyle devam etti: “Sonra hukuk karşısında sıkışınca çark ediyor. O nedenle milletimiz kendisine haklı olarak çarkçıbaşı Kemal diyor. Ülkemizin ve kalkınmamızın mimarı, mazlum ve mağdurların lideri olmuş Sayın Cumhurbaşkanımıza saldırı ve iftiralarına şimdi de, Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu eklemiştir. Türkiye’nin en başarılı İçişleri Bakanlarından olan Sayın Soylu’yu tehdit ederek adeta onun terörle olan amansız mücadelesinin önünü kesmek istemektedir. Sayın Kılıçdaroğlu bilsin ki onun bu gayretine ne bizler ne de aziz milletimiz asla izin vermeyiz. Hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem de sayın bakanımızın dimdik arkasındayız. CHP’nin ayak oyunlarına ve suçluluk psikolojilerini gizlemelerine izin vermeyiz. “
FETÖ’nün dizayn etmeye çalıştığı bir komplo siyasetinin CHP’yi teslim aldığını ifade eden Revi “Terör örgütleri ve yabancı servislerin ağzı ile muhalefet etmek millete ihanet olur. Biz kimsenin ihanetine de geçit vermeyiz. Soyadında Erdem olup Erdemsizliğin ve yüzsüzlüğün batağında çırpınan FETÖ artıklarının akıttıkları salyalarla ne siyasetin kirlenmesine ne de bu salyaların bakanımıza ve hükümetimize bulaşmasına müsaade etmeyiz. Biz halkımızla ve halkımızın bütün değerleri ile bütünleşmiş ve yoğrulmuş bir siyasi hareketiz. CHP kendi karalıkları ile uğraşmak yerine AK Partinin aydınlık yüzüne ve Ülkemizin istikbaline saldırmayı bırakmalıdır.”şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber