SALİH CORA ŞEHİT KAYMAKAM SAFİTÜRK'ÜN DURUŞMASINI TAKİP ETTİ

ŞEHİT KAYMAKAMIMIZIN NE DAVASINI NE DE EMANETLERİNİ YALNIZ BIRAKMAYIZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 10 Kasım 2016 tarihinde makamında PKK’lı hainlerce hunharca katledilen Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün katillerinin yargılandığı davayı Mardin’de takip etti.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün katledilmesinin ardından katillerinin yargılanmasına Mardin’de devam edildi. Tanıkların dinlendiği duruşmaya ilgi büyük olurken AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da duruşmayı takip edenler arasında yer aldı.

Duruşma sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “10 Kasım 2016’da makamında hunharca katledilen Şehit Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün katillerinin yargılandığı duruşmayı takip ettik. Tanıklardan birinin mahkemedeki ifadesine göre; PKK’nın telsiz tekmilinde bombalı saldırı örgütün Diyarbakır sorumlularınca üstlenildi. Bize göre bu katliam bir örgütün değil birden fazla örgütün işidir. Merhum Kaymakamımız sağlığında birçok karanlık işlerine dur diyerek çıkar amaçlı örgütlerin ayağına basmıştı. Tanıklar bu hususta körebeyi oynamaktadırlar. Deliller tamamen toplandığında maddi gerçek ortaya çıkacaktır ve olay tüm çıplaklığı ile aydınlanacaktır.” dedi.

Duruşmayı büyük bir dikkatle takip ettiklerini belirten Salih Cora, “Şehit Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün hunharca katledilmesinin acısını halen daha yaşamaktayız. Bu süreçte onun davasını yalnız bırakmadığımız gibi şehidimizin bize emaneti olan ailesini de yalnız bırakmamayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber