'Shining Star Awards' Ödülleri 5. Kez Sahiplerini Bulacak

“Shining Star Awards” Ödülleri 5. Kez Sahiplerini Bulacak
Türkiye eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması olan “Shining Star Awards’ 18 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” bu yıl 5. kez gerçekleşecek. ATRAX ve EVENT PRO fuarları kapsamında gerçekleşecek olan yarışmanın son başvuru tarihi 15 Aralık 2017 Cuma günü. Belediyelerden AVM’lere, otellerden üniversitelere ve organizatörlere kadar geniş bir başvuru aralığı bulunan yarışmanın gala gecesi 2 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek. Önemli bir ihtiyaca dönüşen eğlence – dinlence alanlarına ve etkinliklere yönelik gündem oluşturmak ve toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards, sektörün gelişmesine de katkı sağlıyor.
Yarışma; eğlence temalı tesisler, parklar, belediye parkları, otel ve AVM eğlence alanları, müze ve ören yerleri, hayvanat bahçeleri, su parkları, lunapark, paintball, sinema, go-kart, bowling, akvaryum tesislerini, etkinlik firmalarını-mekanlarını-organizatörlerini, kurumsal firmaları, üniversiteleri, sektör firmalarının ürünlerini ve yatırımcılarını, aynı zamanda belediye, otel, AVM, toplu konut ve diğer kapalı açık eğlence alanı için tasarlanmış uygulanmaya başlanmış ya da henüz uygulanmamış; bünyesinde eğlence, aktivite ve spor alanları, bilim-kültür parkları, özel aktivite ve dinlenme alanları, rekreasyon alanları vb. bulunduran yeni projeleri ve ATRAX ile EVENT PRO Fuarları katılımcılarını kapsamaktadır. Tüm başvurular www.eglenceodulleri.com adresinden online olarak yapılmaktadır.
EN Başarılılar Seçilecek
Her yıl ATRAX fuarı, eğlenceli aktivitelerin yanı sıra 5. kez düzenlenecek olan “Shining Star Awards“ yarışması ile eğlence sektöründe fark yaratıyor. ATRAX fuarı ile birlikte eş zamanlı düzenlenecek olan EVENT PRO fuarı da Shining Star Awards fuarının heyecanını ikiye katlıyor. İki fuarın sektörlerini de kapsayan yarışma bu yıl iki kategoride düzenlenecek. ATRAX fuarı kapsamında, “Eğlencenin Yıldızları“ başlığı altında ‘En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi’, ‘En Başarılı Belediye Parkı’, ‘En Başarılı Müze ve Ören Yeri’, ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’, ‘En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi’, ‘En Başarılı AVM Eğlence Alanı’, ‘En Başarılı Su Parkı’, ‘En Başarılı Yeni Ürün’, ‘Yılın Girişimcisi’ ve ‘Yıldızlı Proje’ konularıyla yarışma gerçekleşecek. EVENT PRO kapsamında ise “Etkinliğin Yıldızları“ başlığı altında ‘En Başarılı Festival’, ‘En Başarılı Kurumsal Etkinlik’, ‘En Başarılı Sportif Etkinlik’, ‘En Başarılı AVM Etkinliği’, ‘En Başarılı Kampüs Etkinliği’, ‘En Başarılı Etkinlik Alanı’ konuları ele alınarak yarışma gerçekleşmiş olacak.
TUREKS ULUSLARARASI FUARCILIK HAKKINDA:
1994 yılından beri fuar organizasyonundan deneyimli ekibiyle, yurtiçinde uluslararası ölçekte fuarlar gerçekleştiren Tureks Uluslararası Fuarcılık, 2003 yılında kurulmuştur. Türkiye ve Orta Doğu’da sektörel fuarlar organize eden Tureks, başarılı ve deneyimli organizasyon kadrosuyla alıcı ve satıcıları bir araya getirmekte, ulusal ve global ticarette fayda sağlama misyonu ile yeni projeleri gerçekleştirmeye devam etmektedir. Tureks Uluslararası Fuarcılık, titiz ve kapsamlı çalışmalarıyla sektörlerin üreticisi ve tüketicisinin yanı sıra akademik ve kamusal alandan profesyonellerin de bir araya gelmesini sağlayarak önemli iş bağlantılarına aracı olmakla birlikte bulunduğu sektörlerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Tureks Uluslararası Fuarcılık, ülke ekonomisine katkı sağlayan, hizmet verdiği sektörlerde değer yaratan global bir fuar şirketi olma yolunda ilerlemektedir.
ATRAX HAKKINDA:
Eğlence-Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX, eğlence endüstrisi alanında büyük projelerin uygulandığı Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyor. Her yıl giderek büyüyen bir iş hacmine sahip olan eğlence sektöründe fuar boşluğunu dolduran ATRAX, bu yıl da dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.
Shining Star Awards, önemli bir ihtiyaca dönüşen eğlence ve dinlence alanlarına yönelik farkındalık ve gündem oluşturmak bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.
EVENT PRO HAKKINDA:
Her geçen gün organizasyon firmaları, kamu kurum ve kuruluşları, kurumsal firmalar, belediyeler, oteller ve tesisler yüzlerce etkinlik projesiyle karşımıza çıkıyor. Bu projeler, etkinlik sektörünün büyümesi konusunda itici güç oluştururken sürekli gelişim gösteren teknoloji ise sektörün gelişimine önemli bir katkı sağlıyor. EVENT PRO’18, A’dan Z’ye etkinlik sürecinde yer alan organizatörleri, tedarikçileri ve mekan yöneticilerini bir araya getiriyor, sektörü bütünsellik içinde sunuyor, yurtiçi ve yurtdışı firmaları çatısı altında buluşturuyor, tecrübelerin ve yeni fikirlerin paylaşılmasına imkan sağlıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber