Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu,

TFF Üçüncü Lig 2.Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor'u 3-0 mağlup eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımımızın Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Medya Merkezimize hem bu maçla ilgili hem de pazar günü kendi sahamızda karşılaşacağımız Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu, yaptığı açıklamada, "Oyunun genelinde sahanın her yerinde iyi mücadele eden bir takımımız vardı. Oyuncularımız düşündüğümüzün tamamını sahaya yansıttı. Kazanmayı Turgutluspor'dan daha çok istedik ve kazandık. Deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Futbolcularımı kutluyorum. Turgutluspor karşısında inanılmaz mücadele ettiler. Alınan galibiyeti daha değerli kılabilmek adına, devamını getireceğiz" dedi.
Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu, şöyle devam etti, "Ligin ilk yarısının son maçında ise pazar günü kendi sahamızda Van Büyükşehir Belediyespor'u konuk edeceğiz. Tabi ki oda diğer maçlar gibi çok zorlu bir karşılaşma olacak. Ancak kendi evimizde oynayacağımız bu maçta tek amacımız 3 puan alıp, devreyi galibiyetle kapatmak. Onun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maçta taraftarlarımızın bizden desteklerini esirgememelerini de istiyoruz. Çünkü her zaman söylüyorum, onlar bizim için hem motive kaynağı hem de çok büyük bir itici güç. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar, desteklesinler. Biz de son haftalardaki çizgimizi aynı şekilde sahaya koyup Van Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.
Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu son olarak, "Bizim amacımız hem ligde yarışmacı bir takım olmak hem de Trabzonspor A Takımı'na yetenekli oyuncuları kazandırmak. Oyuncularımızın hepsi birbirinden kaliteli. Onlara gitmeleri gereken yolu gösteriyoruz. İnanıyorum ki her biri kendilerine verilen bu emekler neticesinde A takıma büyük hizmetler yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber