Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu;

 Turgutluspor ile oynayacağımız maçla ilgili Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu.

Diyarbekirspor müsabakasından üç puan alabilecek şanslarının olduğunu ancak buldukları mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade eden Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu yaptığı açıklamada, "Öncelikle kendi sahamızda oynadığımız maçta, iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kazanmayı çok istedik ama olmadı. Oyuncularımın bu karşılaşmada ortaya koyduğu üstün performanstan memnunum ve gelecekten umutluyum" dedi.
Bordo-Mavi-Beyazlı taraftarlalada seslenen Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu, "Kendi evimizde oynadığımız maçlarda tribünler bu kadar boş olmamalı. Buradan taraftarlarımıza sesleniyorum. Hepinizi iç saha maçlarımıza bekliyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destekle kazanamayacağımız hiç bir maç yok" diye konuştu.
Diyarbekirspor maçını unuttuklarını hafta sonu oynayacakları Turgutluspor maçını düşünmeye başladıklarını da dile getiren Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu, şöyle devam etti,“Manisa'ya Turgutluspor maçını kazanmaya gideceğiz. Rakibimizin lider olması bizi ilgilendirmiyor. Bizim işimiz sadece kazanmayı düşünmek, başka bir şey düşünmüyoruz. Takım ruhumuz çok güçlü. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanarak, Trabzon'a galibiyetle dönmek istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber