TEMSİLCİMİZ GÖNÜL AYDIN ALMANYA'DAN BİDİRİYOR
Yolcular tek sıra olduğundan    ilerleme olmuyor,  birbirlerini  ikaz ediyor. Yürürmüsünüz!
Nihayet dışarı çıktık  uçağın  merdivenlerinde dört tane polis memuru  pasaport kontorülü yapıyor,bu alışılmış bir uygulama olmadığından  polis memuruna soruyorum özel bir durum'mu var ? Beklediğim cevabı alamadım.
Rutin pasaport  kontrölü olduğunu söyleyince içeride  uygulamanin olmadığını düşündüm
fakat ayni uygulama pasaport kontrolü  iceride de yapılıyordu. 
Son zamanlarda artan Terör olaylarıyla bir ilgisi  varmıydı  yoksa Turkiye'den gelenlere mahsuz bir uygulama mıydı orası  muamma kaldı, bilgi alamadım.  Daha sonra telefon'a hazır kart almak için  gittiğim tüm bayiliklerde  seceremi çıkardılar,  kimlik bilgilerimin yanı  sıra  birde pasaportumdaki resimli sayfayla video-klip  çekildi  dersem abartmış olmam.
  Bütün  bu uygulamardan sonra  . Hattım  hala açılmadı...!
Bu telefon dolandırıcılarına karşı  alınmış bir önlem olsa da oldukça abartılı.  Türkiye'yi ortak pazara almamak için  olmadık  mazeretler  arayan ABD, üye kabul ettikleri bazi Ülke vatandaşları  tarafından  huzurları kalmadı.
Serbest dolaşım  hakkına sahip olan O  ülke vatandaşları,  her türlü  suç  işleyip,  hatta  çocuk  kaçırma gibi korkunç  suçlar  işleyip kendi ülkesine giden, bu suç  makinalarına  kanuni işlem yapmayan,  yapılmamakta gerekçe ise ikametlerinin  olmaması. Anlaşılan ,  Türk ise  Müslüman  ise gereksiz uygulamar ile bıktırma sanattı. İnsan hakları abidesi ABD'den kendilerinden  olmayana  yaşama şansı  vermeyen ABD'..
HABER: GÖNÜL AYDIN 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber